Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

mateerik@hotmail.com

(Erik, 2010.01.09 20:11)

Sziasztok...
A barátaimmal a kollégiumban hajnali 3 és 4 óra tájban mikor kimegyünk alkalmanként a wc-re, felettéb különös dolgokat észlelünk...árnyakat látunk, mintha lenne ott valaki és suttogna, a felmosó elborult meg ilyenek..
Feltételezzük hogy ez egy szellem jelenlétére utal...szeretnénk vele kapcsolatba lépni de nem tudjuk hogy mi a leghatásosabb és legegyszerűbb módszer..
Mindnyájan hiszünk a szellemekben és komolyan vesszük...
A quija táblát már kipróbáltuk(házilag készített papírlapra), + a könyves kulcsos módszert is..de hogy azt mondjam észlelhető jelentős jelenség nem történt csak annyi hogy akik tartották a kulcsot erős nyomást vettek észre és mintha a kulcs forró lett volna..
Kérem segítsen valaki ezügyben...

lemlermark@gmail.com

(mark, 2010.01.09 16:34)

én megcsinálnám ezt a tükrös dolgot de hogy elhigyétek vegyen fel vki msn re és bekapcsolom a webcamot de laptop-om van ugyhogy lehajtom hogy ne világitson ugy lehet itt az msn lemlermark@hotmail.com

felmosó

(lovasmjfan, 2010.01.08 19:54)

Még az lenne a kérdésem, hogy az előbbi szellemidézés működik felmosó vízzel is? nekem van egy nem szobatiszta kutyám, és néha történik "baleset" (bepisil), ezért a WC-ben már ott a felmosó víz, a takarításához. és mikor nincs jobb dolgom WC közben, ezt próbálgatom, e még nem sikerült. a víz benne tükröződik.

...

(kese, 2010.01.06 19:09)

óldalamon megnyílt a szabad fórum. Aki egy folyamatosan bővülő óldal családtagja szeretne lenni az jöjjön és csatlakozzon hozzánk. A siteon már 5 idézési napló van fotók, filmajánlók, idézési módszerek és minden ami egy jó óldalhoz kell. Nem is kell hangoztatnom hogy az óldal tartalmát folyamatosan fejlesztem újabb újabb storykkal. a cím: http://tyberer.gportal.hu/ mindenkit szeretettel várok.

---

(lovasmjfan, 2010.01.06 00:30)

még azt a szellem idézést is hallottam, hogy fürdőszobába állunk, minden villany lekapcs, csak XY számú gyertya világít, a kezedbe is fogsz egy tükröt, és 3X forogsz, minden forgásnál egyszer kimondod annak a nevét, akit megidézel.

+18

(lovasmjfan, 2010.01.06 00:26)

Sziasztok. az a kérdésem, hogy egy szellemet le lehet szopni? mindenféléket hallottam, hogy kiszúrja a szemedet, megöl, vagy éppen nem tűnik el. légyszi válaszoljatok, remélhetőleg pozitívan, de őszintén! (a nevemmel ne törődjetek!)

....

(valaki, 2010.01.05 13:40)

Sziasztok!
Én december 1 én írtam nektek azzal kapcsolatban hogy a szellemidézés az nem megoldás a problémákra.Nos ! Téved aki azt hiszi hogy én nem hiszek ezekben.Mert tudom hogy létezik! udom hogy lehet szellemet idézni és tudom hogy vannak különleges erők és tudom hogy bármit el lehet ezekkel érni ha az ember érti a dolgát.De azt is tudom hogy ez senkinek sem hasznos! Én Istenben bízom és abban hogy ő is megsegít.Amire én is nagyon sok tapasztalatot tudnék mondani.Csak az a különbség Isten és Sátán segítsége között hogy a szellemidézéssel sok bajt hoztok a fejetekre és sok rossz következménye lesz.Ellenben Isten csak annyit vár a segítségéért hogy szeressük őt! Szerintem ez a leghatalmasabb erő.És ehhez kell igazi hit! Az emberek mindig könnyebben hisznek abban amit látnak.Pedig a levegőt sem látod mégis az éltet!!!!bocsánat ha ezzel valakit megbántok ígérem többé nem írok erre az oldalra és nem foglak titeket háborgatni! Csak nektek szeretnék jót!

ezoann@yahoo.com

(ann, 2010.01.04 20:18)Nagy szuksegem lenne Torpehexe e-mail cimere,szeretnem felvenni vele a kapcsolatot .
ezoann@yahoo.com
Tisztelettel,Ann
.......................

(Kata, 2010.01.04 12:41)

Nem,azóta semmit.

- - - -

(barbi0327, 2010.01.04 08:29)

Szia Kata!Szerintem biztosan békében távozott.De ez tényleg egy nagyon fontos dolog volt a számára is,hogy eltudott valamilyen szinten köszönni tőletek!Tapasztaltál azóta még valamit vele kapcsolatban?

..........

(Kata, 2010.01.03 16:29)

heló.nagyon jó az oldi,most vagyok itt 1.én személy szerint hiszek a szellemekben.a barátaimmal 1.-2. mmár idéztunk,és nem sult ki jó a dologbol.én kiprobálnám a tükröset,csak nagyon félek.és ha visszaolvasom a hozzászólásokat,akkor nemis tunik jó otletnek.amúgy vannak szellemes tapasztalataim.PL:a papám már 8 éve maghalt,de nem itthon.még aznap eljott minden egyes családtaghoz,odaállt az ágya élé és rá mosolygott.nálam is járt.eloszor nembeszéltem errol senkinek,de amikor hallottam,hogy az anyuék errol beszélnek,és is elmeséltem.azóta sem láttam.szerintetek akkor békésen távozott?
és még vmi.tudtok vmi egyszeru idézési módszert,amit bármikor megtudnánk csinálni?persze visszakuldenénk ot természetesen.vagy ez sem jó otlet?léccike írjatok.köszi :D

mitiők^^

(énteő, 2010.01.02 22:35)

aki szeret az ilyen témákról dumálni vagy érdekes információkkal szolgálna nekem vagy csak dumálni akarna bármiről írja le az msn címét vagy az e-mail címét és beszélhetünk.:) nekem ugy sincs olyan akivel erről beszélhetnék anélkül hogy hülyének nézne:S

birkaki@freemail.hu

(Gyöngyi, 2010.01.02 22:32)

nahm szóval nem tudom de aki a fórumot olvassa elejétől vagy kezdeti stádiumból az tudja h vmi Lucika vagy valami iylesmi nevű 11 éves csajszi írta h kipróbálja ezta tükrös dolgot...aznap még írt de utána 1 szót se semmikor vki tudja milett a kiscsajjal?Oo

nemtoom

(xdxd, 2010.01.02 19:29)

ez nagyon durvaáám hee hiszek bennűk deháth nem szeretném megidézni mert félek tőlee kicsikéét

:):

(ghost, 2009.12.28 16:24)

hmm..lehet hogy vannak ilyen erők..bár én már átkoztam meg embereket és semmi speciálisra nem volt hozzá szükségem, csak h higyek benne, viszont engem még senki nem tudott elátkozni, ezért gondolom h ez lehet a kulcsa. de mint mondtam még nem átkoztak meg szóval...viszont agykontrollt végeztem és ott CSAK a hitre volt szükség a gyógyításhoz, de nem akarok vitatkozni, nem ismerek minden "átkot" szóval lehet h igazad van, csak én ezt a fajtáját ismertem.

- - - -

(barbi0327, 2009.12.28 11:51)

Sziasztok!Szerintem mivel létezik egy másik dimenzió,szellemvilág,vannak őrangyalaink is,ezért hiszem,hogy vannak olyan energiák,amelyeket tudunk kisebb-nagyobb tudással jó,vagy rossz irányba fordítani!Vannak kontárok is,akik nem értenek hozzá,csak buliból,vagy pénzszerzés céljából visszaélnek ezzel!Ahogyan létezik gonosz,létezik jó lélek is!Nekem volt hozzájuk szerencsém,pedig abban az időben egyáltalán nem foglalkoztam ilyen dolgokkal.Vannak akikkel nap,mint nap történnek dolgok,a többiekkel az egész életük során nem történik semmi különleges!Tehát szerintem nem elég a hit,mert úgyis el lehet átkozni valakit,hogy az a személy nem hisz benne,vagy még a fejében sem fordul meg,hogy ilyen akár létezhet!Gondolj arra,hogy pl.régen volt egy sebesült harcos,az indiánok is a szellemek,rituálék segítségével gyógyítottak.Ez csak egy példa volt arra,hogy igenis vannak olyan ERŐK,melyeket fordíthatunk v.kinek a kárára is!Szellemeket is idézhetünk,mert képesek megmutatni magukat akár olyan energiát képesek kifejteni magukból,mellyel megmozgatnak,földhöz vágnak valamit ,stb....Akár hisszük,akár nem akkor is léteznek ezek a dolgok!A szakembert arra írtam,hogy ő tudja mit kell kezdeni a gonosz energiákkal!Ennyi!De vannak olyan oldalak is,gondolom,ahová azok látogatnak,akik még ez ügyben nem világosultak fel,vagy nem történt velük semmi szokatlan!Itt általában olyanok vannak,akik értik hogy miről írtam!Ehhez az önbizalomnak SEMMI köze!

:):

(ghost, 2009.12.27 23:26)

barbi0327,

lehet hogy szakember jól jön (esetleg) de az átok tényleg csak arra hat aki hisz benne..
ha elhiszed hogy más "varázsereje" erősebb a tiednél (ami ált egyenlő a magadba vetett hittel és önbizalommal) akkor úgy kell neked...
ezt most tényleg nem bántásként..de menyivel tud jobban hinni egy ilyen "szakember" mint az átok alanya maga?..mert szerintem jó esetben semmivel..

- - - -

(barbi0327, 2009.12.27 21:32)

Sokan először az orvoshoz futnak először,meg másodszor is és egész véletlen,vagy mások tanácsára elmennek rontást levetetni,és ekkor döbbennek rá,hogy igen is hinni kell ezekben a dolgokban!A mai világban már vannak az ezoterikus üzletektől a spirituális dolgokig (kellékvásárlás),no meg a könyvek amikben leírnak különböző tapasztalat alapján,hogy hogyan kell elátkozni valakit.Tehát ez már a mai világban nem tabutéma!Szóval most már arra is gondolhat az ember,hogy elátkozták ha rendszeresen nem jönnek össze a dolgok,stb...!Sajnos ezekhez a kellékekhez olyanok is hozzájuthatnak,akik nincsenek is teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal,és nem tudják mivel is szórakoznak!Más kárára!

- - - -

(barbi0327, 2009.12.27 21:16)

Sziasztok!Ha valakit elátkoznak betegséggel,vagy bármivel igenis ez létező dolog!Én ha ilyet tapasztalnék magamon,akkor megkeresném az illetékest,hogy a rontást vegye le rólam.Egy vérbeli jós is egyből észreveszi,ha rontás van rajtad.Nem sarlatánra,vagy zug-boszira gondoltam.

...

(Kese, 2009.12.27 15:25)

Szavazás nyílt a http://tyberer.gportal.hu/ óldalamon. Gyere és szavazz te is. Óh és írtam egy új cikket Szerintem a szellemek címmel. Ólvassátok írjatok komit.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »