Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re:Swen

(Anonymus, 2010.08.10 22:13)

Kissé elragadtattam magam.neharagudj.Csak felbosszant mikor hülyeségeket írnak olyanok,akik csak unatkozásból írnak ide-vagy bárhova- ebben a témában.Ezekszerint Te is tisztába vagy a valós,anyagiasult dolgokkal odaátról,esetleg nem anyagiasult-létező hús vér...nemteljesen evilági lényeg létezésének valódiságáról.Hoy én mikre vadászom? Ha egyszer találkoznánk,szívesen megmutatnám.Itt leírni semmi értelme nemlenne,hisz messziről jött ember aztmond amit akar,nem is várnám el tőled hogy hogyjnekem. Különben is,akiknek ezt elmondtam,álltalába teljesen agyalágyulnak,idiótának néztek.Nem is hibáztatom őket, az ő aspektusukba nem férnek bele a nm evilági lényeg.Komolyan,megértem őket.Illetve a mai modern,techika által vezérelt,konformista(az imént leírtak) társadalom felfogását a nem mindig kézzelfogható,nemismert ,,világunkról". Mindazonáltal köszönöm hogy normális hangnemben válaszoltál,az én kisé indltos hozzászolásomra. Továbbá meglepődnél,kik foglalkoznak ilyennel.Koromat és Kinézetemet tekintve.Eztcsakazért tartom fontosnak mert minenki lgalább 45 éves szemüveges,csapzotthajú embernek tartja az ileneket.Én most töltöttem a 20. életévem,ránézésre pedig mindenki 1. reakciója(egyazonban tévhite) hogy Ez is egy kis divatmajom,vasalthajú,tépettfarmerű,üresagyú hülyegyerek.Pedig nem.Ezt csakazért tartottam fontosnak leírni,hogy sose tudhatjuk 1.re ki foglalkozik ilennel,ki van benne a dolgokba. Illetve magamról röviden: 12 éve volt az első paranormális(nemszeretem ezta szót,ebbe a szövegkörnyezetbe viszont talán ezillik a legjobban) észlelésem, ,,élményem". Akkor történt egy kissebb tragédia,hálisten nem családtaggal.Akkor megfogadtam hogy ilyenek után fogok kutatni.A többit,mint korábban írtam,nemtaglalnám itt.Válaszod várom. Közönettel: Anonymus;):)

Re: Anonymus

(swenson, 2010.08.10 20:48)

Nem vagyok tizenéves, a lányom már több lassan 21 lesz, úgyhogy nem szórakozásból írom, amit írok.
Ugyan miért halt volna bárki szörnyet, ha szellemet lát?
S te vajon mire vadászol? Hátha nekem is sikerül szörnyethalnom.Erről ennyit.10 év után már nem ige tud meglepni túl sok dolog.
Szeretettel: Swen

Ennyi hülyeséget egyhelyen

(Anonymus, 2010.08.10 01:29)

Ezt a sok marhaságot amit itt leírtok:S. Ha tudnátok hogy mi mik után-mikre vaádszunk a heréteket a földre ejtenétek. Úgyhogy ne okoskodjatok itt hoy ilyen-olyan szellemeket láttatok,mertha ti 14-15 évesen szellemeket láttatok volna akkor szrönyethaltatok volna. Enyitakartam. További szép, Larvae mentes éjszakát mindenkinek:)

sötét alakok

(swenson, 2010.08.08 17:35)

Rék! Kérlek írd le, milyennek láttad őket! Amire csak emlékszel, mindenre! Kérlek!!!! A saját érdekedben, jó?

Nikibaba, megírhatod ami veled történt, abban a világban több a furcsa dolog, mint a "normális".
Szeretettel: Swen

sötét alakok

(swenson, 2010.08.08 17:34)

Rék! Kérlek írd le, milyennek láttad őket! Amire csak emlékszel, mindenre! Kérlek!!!! A saját érdekedben, jó?

Nikibaba, megírhatod ami veled történt, abban a világban több a furcsa dolog, mint a "normális".
Szeretettel: Swen

Re Miyta

(Swen, 2010.08.08 17:29)

Miyta, szia!
Tényleg szép a túlvilág, bár akik megmutatták, nem a sátánnal barátkoztak. Főleg öregek, és gyerekek voltak. Egy 4 éves kisfiú egy évig velem maradt.Aztán visszaküldtem.Önzőség volt itt tartani, pedig jókat játszottunk. A tükrös dolgot hogyan csinálod? Hogy idézel szellemet? Az jó, ha nem vagy depis. Én személy szerint hülyeségnek tartom azt a sok hókusz-pókusz kelléket, még soha nem használtam, nem is fogom. Amúgy is jönnek.
Várom a válaszodat! Regressziós hipnózisban megtudhatod ki voltál előző életedben (talán több is volt)
Szeretettel: Swen

kedves rakugaki!

(Rék, 2010.08.08 17:03)

nem csak otthon hallom máshol is, és nem csak akkor amikor egyedül vok itthon. és akkor még nem is gondoltam olyanokra, hogy szellemek és nem is féltem. de most már este látom is néha őket, nem pontosan tudom kivenni az alakot mert az ablakból látom.

kedves rakugaki!

(Rék, 2010.08.08 17:03)

nem csak otthon hallom máshol is, és nem csak akkor amikor egyedül vok itthon. és akkor még nem is gondoltam olyanokra, hogy szellemek és nem is féltem. de most már este látom is néha őket, nem pontosan tudom kivenni az alakot mert az ablakból látom.

Swan

(miyta, 2010.08.07 23:22)

Koszi a tanacsot Swanson!
Bar egy valamiben tevedsz, tudom milyen a depressziv hangulat, es tudom milyen vagyok akkor es amikor azt a hozzaszolast irtam akkor sem voltam depis es most sem vagyok az. Mivel nem hinnem hogy aki szerelmes a depresszios is lehet a ketto ellentett szoval en nekem csak az-az elmeletem.
Amugy az elozo eletek erdekelnenek mivel azokrol elegge kevesett tudok. De en valoban jobb helynek tartom a tulvilagot, es amig egyesek felmek Satantol addig en nem. Es nem azert mondom ezt mert meg nem lattam vagy hasonlo. Hanem mert en benne hiszek. Jobb mintha ateista lennek. Es probalkoztam satanidezessel de nem jott ossze, probaltam azt a tukros varazslatott is az akkor sem totent semmi.
Szoval amig nem tapasztalok valamit hogy vannak e demonok vagy eljon satan es a eletemert megyunk egy jatszmat addig erdekelni fogg hogy mik azok amikkel elolehet csalni. Szellemekkel mar volt szerencsem talakozni es a fraszt hoztak ram, mivel almombol riasztottak fel, de ha az eletemert menne a jatszma legalabb lenne valami izgis ia az eletemben, utoljara.
Ez az en sajat szemelyes velemenyem es senkit sem szandekoztam megserteni vele, akit megis megsertettem volna attol elnezest kerek.

myjta

(swenson, 2010.08.06 22:36)

Miyta, honnan tudod, milyen a túlvilág? Talán mert még senki sem jött visza? Tévedsz. Most depi vagy, bánt valami, és azért születünk vissza, hogy kijavítsuk a hibáinkat: úgyhogy előző életedben nem lehettél ártatlan bárányka.
Ám azt mondom neked, mindenben keresd a jót: mert ott van. Az élet csak annak "szívás", aki nem tud mit kezdeni az érzelmeivel, és mindent feketén lát. Keresd a színeket az életedben, sokkal könnyebb lesz.
Szeretettel: Swen

szolnok

(csakegylány, 2010.08.06 21:11)

Kb. 2 éve meghalt a nagymamám. a temetésen de utána sem tudtam sírni. hazajöttünk és ittam volna a konyhába amikor leesett a polc tetejéről a mérleg, ami érdekes mert a polc tetején mélyedés van. majdnem a fejemre. egyből tudtam hogy van ott valaki, a mamám... de anyáéknak nem tudtam megmagyarázni, egyből füstölőt gyújtottak hogy elűzzék és letakarták a tükröket. előtte nem féltem de ekkor nagyon megijedtem.

Es egyetertel.

(miyata, 2010.08.04 23:28)

Ha egy szellem bantani akar akkor mar regen megtette volna.

Erdekes!

(miyta, 2010.08.04 23:26)

Azert furcsa hogy szellemeket megmertek idezni aki akar a eleteteket keresztul kiserti. De nem mernetek kialni az orfoggel jatszani. Ugyan mar!
Ilyen jatek nincs is, de ha vam es igaz es en kiprobalnam es tuti hogy tulelnem. De az sem kizart hogy belehalnek, az sem lenne nagy baj.
Az elet ugy is szivas. Csupa szenvedes. Es a tulvilag tenyleg jobb!

ne csináljátok-re válasz

(swenson, 2010.08.04 19:15)

Szia!
Zakariás Dénes azért tudott megjelenni, mert a köztes létben rekedt. Ha legközelebb látod, beszélj hozzá, mond el neki, hogy meghalt (nehezen hiszi majd el), és segítst ád oda ahová való. Mond, hogy az ott egy nagyon szép világ, ő már nem itt lakik, és várják a rokonai, ne féljen, csak menjen. S te se félj tőle. Nem fog bántani, csak most meg van zavarodva. Ám csak azért hogy "találkozz" vele, ne idézz szellemet, nagyon nem biztos, hogy ő jön. Sőt, általában nem: és a baj itt kezdődik igazán. Segítsetek nekik. Aki nem gonosz lélek, annak lehet, és neki is jobb odaát.
Egy eltévedt gyermeken is segítenétek, nem igaz?
Szeretettel: Swen

válasz

(swenson, 2010.08.04 19:09)

Niki, azóta is vannak gondjaid?
Önmagában a temető fölé épített ház nem veszélyes. Idézéssel annál inkább. Nyugodtan otthon maradhatsz, de a tükröket takard le éjszakára. Nem úgy kell elképzelni, hogy a szellem kapja magát és kitekeri a nyakatokat. Rosszabbat tesz: te leszel a gazdatest, és az ő akarata ahogy erősödik, azt csinálod, amit ő szeretne. A pszichiűtrián lévő skrizofénnek titulált betegek jelentős része nem skrizofén, csak valamikor hülyeséget csinált. Ma már csak a falnak válaszol, verekszik, mikor mit sugal a belső, nem saját énje.
Ha segíthetek: swenson666@gmail.com
Szeretettel: Swen

Ne csináljátok

(Ez nem vicc de tényleg, 2010.08.04 18:41)

Nekem egyszer amikor egyedül idéztem meg a szellemet aminek még a nevét is tudom fő szellemnek a nevét:Zakariás Dénes!!!MERT UGYANIS A HÁZUNK EGY TEMETŐ , ISMÉTLEM EGY TEMETŐ-RE ÉPÜLT !!EZ NEM VICC!!!és a tükörben sorba a halottak képét láttam!!Nem tudtam aludni otthon!Igyhát elmentem a barátnőmhöz!

itt egy valodi stori

(Nikibaba, 2010.08.04 07:12)

Én egy 13 éves lány vagyok aki már nem egyszer csinált szellemek által roszdolgokat!Ne kérdezétek mert ugy se hinétekk nekem!!msn:czichanniki@citromail.hu

ha bármi kérdésetek lenne msn-en utol értek

olvasnivaló2

(swenson, 2010.08.02 19:59)

KAPCSOLATFELVÉTEL
- Hogyan jöhet üzenet attól, aki meghalt, de már újra megszületett? Ő már nem a Köztes Létben tartózkodik, tehát nem lehet vele felvenni a kapcsolatot.
(Köztes Lét: az anyagi síkon túl, de a Szellemi Dimenzión inneni terület, ezért köztes. Aki itt van, még nem ment át az Alagúton. Őket hívom kísérteteknek.)

- Aki átmegy az Alagúton, és a Szellemi Dimenzióban marad, az nem üzen ilyen módon. Vele, ha lehet a kapcsolatot nem így kell felvenni.

- A Köztes Létben vannak szemtelen szellemek (kísértetek), sőt vannak kimondottan gonosz szándékúak is. Mivel ez már magasabb dimenzió, mint az anyagi, ők ott többet tudnak, mint az ember. Látják a gondolatainkat is, ha kell. Tehát nem biztos, hogy a szerettünk jelentkezik, hanem helyettük ők, és mivel olvasnak a gondolatainkban, tudják, mit kell mondani, hogy sikeres legyen a „beetetés”. Képesek elaltatni az éberségünket, ezután úgy használnak fel bennünket, ahogy ők akarják. Észre sem vesszük, mert azt hisszük, a szerettünk beszél hozzánk. Ennek gyakran lehet vége akár megszállás is, aminek elég súlyos következményei lehetnek. Erről sokat beszéltem az írásaimban is. Legjobb esetben csak becsapnak bennünket, kihasználva a kíváncsiságunkat.

- Egy rossz kapcsolatfelvételnek akár lehet olyan következménye is, hogy a kérdező megőrül.
Erről is vannak megtapasztalásaim, találkoztam ilyen emberrel.

- Az a meghalt, akiben nagyfokú zavar van, nem képes kapcsolatot felvenni az itt maradottal, legalább is nagyon sok idő kell, hogy elteljen, mire erre képes lesz. Kérdés, hogy mi addig élünk-e?

Nagyon sok ember zavarral a lelkében hal meg, mert nincs felkészítve a halálra. Ezért aztán csak teng-leng a Köztes Létben. Őket lehet innen is segíteni, de a Szellemi Dimenzióból is kaphatnak egy idő után segítséget. Fontos dolog lenne a halálra való felkészítés, de ettől a témától nagyon félnek az emberek. Pedig: csak az tud igazán élni, aki megtanult meghalni.

egy kis olvasnivaló 1

(swenson, 2010.08.02 19:58)

A lélek 3 napig a test mellett marad.
A harmadik nap után a Lélek a vezetői segítségével a Tranzitváróba kerül. Ez a terület a Köztes létben van. Tehát az Anyagi dimenzión túl, de a Szellemi dimenzión innen. Ez idő alatt zajlik általában a temetése is, ahol részt vesz a kísérőivel.Itt a temetése során szomorú hatások is érik, mert ő már többet lát, mint emberként látott. Látja a rokonai képmutatását, ahogy siratják, és esetleg magukban arra gondolnak, hogy éppen ideje volt, hogy meghaljon. Látja a bennük felmerülő gondolatokat, és ez bizony nagyon sok, volt képmutatást is leleplez. Érdekkapcsolatokat. Látja a szeretetlenséget bennük, a helytelen szeretetet. A Tranzitváróban töltött idő alatt, ha megoldható, nem szabad:
- az elhunyt tulajdonát képező tárgyakat kidobni, akkor sem, ha feleslegesnek tartjuk őket.
- a szobáját átrendezni, kiüríteni.
- a pénzét, ha van, elkölteni.
Tehát célszerű mindent abban az állapotban megtartani, ahogy az életében volt. Ha megváltoztatjuk ezt az állapotot, ez is visszaállíthatja a tárgyakhoz való kötődését. Esetleg visszahúzza őt.
A földi idő szerint 40 napig tart a Tranzitváróban eltöltött idő. Ez alatt végleg kimosódnak a Lélekből a földi emlékek, kapcsolatok, bekövetkezik a teljes elengedés, ami után már kötődés nélkül tud átmenni az Alagúton a Fénybe. (A Tibeti halottas könyv ezt az időt 49 napnak mondja. Végül is az idő már ebben az esetben viszonylagos.)
Itt is következik a variációk sokfélesége. Pár variáció példaképpen:
- Ha ölt, az új életében meg kell tapasztalnia, milyen érzés erőszakos halállal meghalni, vagyis őt fogják megölni.
- Ha jót adott, neki fognak jót adni.
- Ha bántott, őt fogják bántani.
- Abortusz esetén, meg kell tapasztalni azt az érzést, amikor az ő magzati életét fogják megszakítani. Ez nem csak az anyára vonatkozik, hanem a férjre is, abban az esetben, ha ő is támogatta az abortuszt.
- Ha gyűlölte például a cigányokat, egy gyűlölt faj, csoport tagjaként kell megszületnie, hogy saját bőrén tapasztalja meg, milyen az, ha őt gyűlölik.
Amit adsz, vissza fogod kapni. – mondja a Törvény. Ezt így is meg lehetne fogalmazni: Életedben azt add, amit Te szeretnél kapni.
Ne berzenkedj a sorsod miatt, mert amit most kapsz, kaptál, egyszer Te adtad. (Valószínű, hogy már nem emlékszel rá.)
Az öngyilkos emberek kivétel nélkül a Köztes létben kerülnek, és hosszú időre ott rekednek. Nagyon szomorú és keserves élet, folytatás vár ott rájuk. Újból és újból átélik a halálukat, mintha egy végtelenített film szereplői lennének. Természetesen az érzéseik is jelen vannak, ezek iszonyú szenvedést, fájdalmat, reménytelenséget okoznak a lelkükben. Nekik ez a pokol.
Nagyon - nagyon hosszú időnek kell eltelni ahhoz, hogy ráébredjenek a butaságukra, felismerjék helytelen cselekedetüket, ami ugyan tudatlanságból fakadt, de akkor is szellemi szempontból hiba volt. Tudja őket segíteni egy földön élő ember is, aki rendelkezik a Tudással, és képes kapcsolatot létesíteni velük.


tshshnjxjx

(anonym, 2010.08.02 17:23)

én hiszek nektek...velem is 100+100 ilyen történt és sajnos nem véletlen szerüen,mivel mi ezt tudatosan csináltuk(nem egy kis szeánszról van szó!!)nemakarok kérkedni itt mert a legkevésbé sem vagyok rá büszke,hogy meddig "jutottunk" ebben az egészben...viszont az aki ebben nem hisz az addig örüljön amég nem tapasztalja az ellenkezőjét!tudnék mesélni mert kb 4 évig csináltuk ezt a dolgot mondhatni"hivatás szerüen"...de csak az első 5-6 idézés a "bulis" valószinüleg az adrenalin miatt!!de aztán.....


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »