Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

- - - -

(barbi0327, 2009.11.24 16:52)

Szerintem valamit nagyon elakar mondani!Lehet,hogy ezért nem tud egészen megnyugodni a lelke!Én tuti a kártyalapokat úgy ahogy találtátok sorrendben mutatnám a jósnőnek meg!A lapok nem mindegy felállásban vannak,mert mást jelentenek!Sok sikert,kívánom,hogy tudj a nagyidnak segíteni az átkelésben!

fura álom

(swatka, 2009.11.24 15:57)

köszönöm barbi0327 a tanácsot! gyorben kellene keresnem egyet, az van hozzám a legközelebb.
nem foglalkoztam különösebben a dologgal, és nem is éreztem a jelenlétét. viszont volt kb. 2 hete egy furcsa álmom, amelyben benne volt - halottként, koporsóban, amelyből kilógott a keze, lábai és feje, sajnos nem a legjobb állapotban voltak (olyan volt mintha horrorfilmben szerepelnék, szörnyű volt), és mondott nekem valamit. de sajnos nem tudom hogy mit! pedig kétszer elmondta. nem tudom ez jelenthet-e valamit, ha valakinek lenne sejtése, kérem segítsen. előre köszönöm mindenkinek a hozzászólást és segítséget. swatka

- - - -

(barbi0327, 2009.11.24 11:15)

Nem tudom,hogy ki mit gondol,de szerintem ha nem idézzük a szellemet,hanem maguktól keresnek meg minket,akkor szinte biztos,hogy valami elintézendő dolgot szeretnének ránk bízni,vagy valami üzenetük van a számunkra!Én is már idéztem szellemet,14 éves koromban(ennek már 20 éve).Jó bulinak tűnt,(könyv,lakatkulcs,fonal)be is jött.Pedig akkor még különösebben nem érdekeltek ezek a dolgok!2-szer csináltuk a kulcsos idézést,azóta sem!Viszont volt egy olyan sűrű időszakom,nem rég ért véget,tehát mostanság tünetmentes vagyok,sorban más-más szellem éreztette a jelenlétét!Villanykapcsolódás,wc-ben "magától"elindult a víz,torta szelet az asztalközepéről csak úgy a földön toccsant stb...A konyhában voltunk,és a nehéz tortaszeletre akkor figyeltünk fel,amikor már a földön hallottuk a toccsanást!Senki nem bántotta,az akkor még 9 éves fiammal beszélgettünk és csak egyszer erre lettünk figyelmesek!Általában a gyerekszobában tartózkodott,ő egy 16 éves kislány szelleme volt!Még most is borzongok arra a gondolatra,hogy micsoda erős energiával rendelkeznek,hogyha pl.a tortaszeletet,tök hirtelen csak egy másodperc töredékében a földre taszította!A gyerekszoba ajtaján a kilincset lenyomta és becsukta az ajtót!Voltak még hasonló dolgok ott!Különben ő egy nagyon jóindulatú szellem volt,csak az édesapját kereste.Ezt sikerült levonnom a viselkedéséből.Ugyanis,mielőtt én a gyerekeimmel odaköltöztem abba a lakásba,ők laktak ott,csak ez a kislány öngyilkos lett,mielőtt még eladták.Nem a lakásban,hanem leugrott a Szép-kilátóból Zalaegerszegen.Ezek a történések úgy szűntek meg,hogy megkerestem az édesapját,és igyekeztem tapintatosan elmondani neki,hogy szerintem a kislánya őt keresi!Állítólag ezt már utólag tudtam meg,hogy a kislány nagyon ragaszkodott az édesapjához,és az apa is ő hozzá!Köszi,hogy elolvastátok!

- - - -

(barbi0327, 2009.11.24 09:29)

Szia!Én a helyedben elmennék egy jósnőhöz,és megkérdezném tőle a kirakott kártyák jelentését!Biztos üzenni akart valamit neked!Szerintem!Ha nem idézted,és csak úgy történnek a jelenségek "maguktól"akkor csak így tud kapcsolatba lépni veled!Talán ha ennek a végére jársz,megszűnnek a kopogások,vill.kapcs.,stb...Lehet,hogy azért vannak ezek a jelenségek,mert csak akkor tud a lelke megnyugodni,ha összeolvasod,vagy rájössz az "üzenete" lényegére!Különben érzed a jelenlétét?

swatie.nemeth@gmail.com

(swatka, 2009.11.23 21:30)

Szeretnék kérdezni tőletek vmit -
A nagyanyám 2008.január 16.-án halt meg este 21 45kor. én nem voltam jelen, és előtte igen régen találkoztam vele előtte, újévkor sem és karácsonykor sem voltam megnézni őt. Mielőtt meghalt volna bizonyos jeleket talált a húgom a lakásban (ugyanis én már nem lakom otthon). Még 2007 karácsonya előtt széndarabot találtak a szüleim a hálószobájukban, utána 2008.január 8.-án a húgom kártyákat talált a szobánkban az én ágyam mellett. viszont senki nem kártyázott sem a szobában, sem a lakásban. Fogalma sincs a családnak, hogyan kerültek akkor oda a kártyák és előtte széndarab a szüleim szobájába.
A francia kártyák a következők voltak:
pikk 6
pikk 4
káró Q
pikk 9
pikk 8
kőr 3
kőr 4
treff 9.
A kártyák így voltak sorrendben egymás mellé helyezve, míg a többi kártyalap nem volt a szobában.
Mit jelenthetnek a kártyák? Voltak és vannak is egyéb jelenségek is a lakásban (kopogás, kaparás, villanyoltódás, stb.). segítsetek, fontos lenne. hogyan értelmezhetem ezeket a kártyalapokat? üzent esetleg valamit a kártyákon keresztül? tudom hogy kicsit régen volt, de most került újra szóba véletlenül a dolog, és úgy döntöttem utánajárok ennek. de mivel nem vagyok ilyen téren jártas, kérném a segítségeteket. előre is mindenkinek köszönöm.

- - - -

(barbi0327, 2009.11.23 19:09)

Sziasztok!Közületek kiknek volt dolga szellemidézés nélkül szellemekkel,vagy kísértetekkel?Akár rokon stb...

Kesének...

(Slayer, 2009.11.22 17:28)

Hello Kese. Remélem még látogatod ezt az oldalt, mert szükségem lenne a te oldalad címére :) Tudom hogy le írtad, de már vagy háromszor átböngéztem és nem találom :S Légyszi ha itt jársz akkor ird le, vagy valaki más a fórumról aki tudja. Csak már lassan kezd elegem lenni ebből az oldalból :S Pedig annyira jól indult...De már nem arról szól amiről kéne :/ Ezért kell annyira Kese oldala :)

a-a

(jerrry, 2009.11.22 13:22)

en egyszer kiprobaltam de mas hogy,de akkor is lattam a haverokal valamit , nem tükörel , nem ijen bovlisagokkal hanem egy kest raktam a földre . es a kes amikor beszelgetünk a haverokal kb ugy 12:30 a kes megmozdult senkisem hitte el de mindenki sprintelt haza

vasútsor 12 földeák

(gilinger ivett , 2009.11.22 12:13)

mink már idéztünk szellemet és észre vettük hogy megvan átkozva az iskola és mink még csak 3-madikosok vagyunk és egész földeák magvan szálva

???

(Laura, 2009.11.21 14:59)

Megcsináltam azt a részt amikor a papira a pentagrammot kell irni és követtem az utasitást és nem történt utána semmi többször is megcsináltam , és semmi4 valamit kihagytam??

....

(...., 2009.11.21 14:55)

Enyém az 1000. komi :P :) (és bocsi h ien hülyeségért írtam, de rendszeresen látogatom az oldalt és szerintem nagyon jóó :) )

hmm

(timi, 2009.11.21 12:13)

én azt nem értem hogy mért nem lehet kultúráltan írni egy fórumba? mért kell sok embernek kiállítania magáról a bizonyítványt..jesszus.. amilyen szavakat itt hazsnál sok ember és amilyen stílusban ír... khmm hány évesek vagytok? -.- gyönyörű mondhatom...
nekem azzal nincs bajom ha valaki nem hisz benne de azért még irogat,csak normálisan tegye és érvekkel na meg kultúráltan. Attól hogy nincsenek ennek a fórumnak moderátorai még nem kéne állat módon irogatni
Köszönöm...

- - - -

(barbi0327, 2009.11.21 08:23)

Sziasztok!Szerintem aki nem bohóckodni jön erre az oldalra,az igenis tudja,hogy mit írogat,és hogy ezek nem hülyeségek!Én úgy gondolom,hogy a fórumozók 95%-a hisz ezekben a dolgokban!Vagy azért mert megtörtént velük,vagy mert megbízható ismerősével történtek meg dolgok!Nem azt mondom,hogy nincsenek a fórumon olyan egyének,akik csak azért írogatnak,mert van egy kis unalmas idejük,de nagy része azért ír,mert valakikkel meg szeretnének osztani olyan dolgokat amelyek nem hétköznapiak!Biztos olyanok is vannak,akik addig nem hittek,amíg saját magukkal nem történt meg!Ők úgy érzik,hogy igenis ezek létező dolgok,és tovább kell adniuk,ki kell beszélniük,írniuk magukból!Éppen ezért kellene ezt az oldalt meghagyni annak a közösségnek,akik pont azért mások,mert történt velük valami,vagy épp láttak valamit!Nem kellene ezt a fórumot cseszegetni,olyanoknak,akik nem hisznek,sőt csak sárt dobálnak azokra,akik egy kicsit "mások"!Én is azért kerestem meg ezt az oldalt,mert érdekelt,hogy másokkal mi történt meg!Köszi hogy elolvastátok!Tanuljuk meg tisztelni a többieket!!!

csilli@citromail.hu

(zágráb, 2009.11.20 20:09)

te ,te faszopó te te puncifejű szemét láda
te "Baromság
és ne rakjad a segedet itt
VILÁGOS VOLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!

nem az

(válasz, 2009.11.20 19:41)

csaby-nak és attilának.

sziasztok. szóval csak annyit hozzá hogy én sem hiszek mindenben amit mondanak, (de nem is zárom ki a lehetőségét..) igen igaz h a szellemsztoryk 90%-a minden valóságalapot nélkülöz,

de tudod ezt kultúráltan is meg lehet fogalmazni


am nem árt ha az ember először tudományos magyarázatot keres, és csak másodsorban "hitbelit"..

csak ennyit akartam mondani
sziasztok

- - - -

(barbi0327, 2009.11.20 15:38)

Az előttem hozzászólónak írom!Elég nagy barom vagy,ha olyan fórumon írogatsz,melyben nem hiszel!!!Szerintem itt elsősorban tapasztalatcsere miatt írogatunk!Örülj neki,hogy neked még nem volt a szellemekhez szerencséd!Ha nem hiszel ebben a dologban,miért kell itt írogatnod???Engem személy szerint ettől nem tud senki a hitetlenek táborába tenni,mivel velem is történtek konkrét dolgok!Szellemidézés nélkül is!Még veled is történhetnek olyan események,melyek nem e világiak!

baromság

(CSABY, 2009.11.20 12:02)

Kenjétek a falra az ördögöt és szopjátok le!!! :) köszönöm!

Pepy

(5ökör, 2009.11.19 18:04)

Hát te tényleg kiteszel 5 ökröt !! -.-" ha nem hiszel benne akkor az a te problémád! Te nem élted át azt amit már jó pár ember közülünk igen.... biztosan nem lenne ekkora pofád! ja és amúgy csak h tudd már 2 éve leérettségiztem és még suliba járok ... de hát mindenki magából indul ki ugye ;-)

szellem

(Kiscsillag, 2009.11.19 12:57)

Nem értem hogy aki nem hisz ilyesmiben és hülyeségnek tartja,az minek lát el ilyen oldalra és minek ír ide baromságokat?! Régebben én is idéztem barátnőimmel szellemeket és történtek dolgok velünk amiket nem lehet megmagyarázni...

Hercegnő14@freemail.com

(Hercegnő, 2009.11.17 16:12)

Szia Rebeka?meg kérdezhetem h mi idézi elő a sátánt?
Köszi!!!!!!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »