Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

BORBET@O AZET .SK

(TAMARA BORBETTOVA, 2009.11.03 13:56)

CSOKOLOM ASZT SZERETNEM MEG KERDEZNI HOGY MOSTEN A SZELLEMEK ELJONEK HOZAM

BORBET@O AZET .SK

(TAMARA BORBETTOVA, 2009.11.03 13:51)

CSOKOLOM ASZT SZERETNEM MEG KERDEZNI HOGY MOSTEN A SZELLEMEK ELJONEK HOZAM

...

(Hex, 2009.11.01 23:24)

Asszem engem kerülnek a szellemekXD..konkrétan sehogy nem tudom "áthívni" őket..ezvan..ha vk tud hatásosat az szóljon..

üdv

(chris, 2009.11.01 13:56)

Én ma nem idézgetek szellemeket, egyébként sem mernék mert nem tudom hogyan kell visszeküldeni őket vagy bezárni az átjárót. éjszaka viszont megnézek egy jó kis horrorfilmet:-)

Szia Jocó!

(barbi0327, 2009.11.01 07:34)

Először is,nem voltunk ott,nem láttuk, hallottuk mit csináltatok.Lehet,hogy valamit nem jól csináltatok!Másodszor,nem kellett volna a 6 éves öcsédet belevonni.Tudtad,hogy a gyermekeket könnyebben meg is szállhatja?????Nekem tényleg volt dolgom jóindulatú,sőt gonosz szellemmel is!És mégcsak nem is idéztem őket!Egy ilyen dolog nem GYEREKJÁTÉK!Várj pár napot,ha nem történik semmi különös dolog,akkor szerencsétek van.Szerintem legközelebb ha így akarsz szórakozni,ne vondd bele a kisöcsédet!A szellemek nem mindig értékelik ha játszadoznak velük!Különben ma van a "hivatalos kimenő napjuk"!

nem sikerült

(Jocó, 2009.11.01 00:25)

Sziasztok 17 vagyok és az öcsémmel aki 6 éves 2 szer probáltuk a tükröset de semmi konkrétan az 1iket halloween éjellén azaz 00:00 kor de semmi! Na erre mit tudtok mondani?

XDzrf6rfffffffffffff

(Lawel, 2009.10.30 18:43)

Ismerős helyzet :D Az ima csak annak segít aki tényleg komolyan gondolja és tudja is mit jelent, mindenkinek saját módszert kell kidolgoznia hogy hogy szabaduljon meg tőlük. A lenyeg h. hatásos legyen.

- - - -

(barbi0327, 2009.10.30 10:19)

Sziasztok!Amelyik szellem megakar jelenni,meg is jelenik!Volt már olyan a történelemben,hogy tök hitetlen embereket üldöztek el a lakhelyükről!Még meg sem kellett őket idézni,jöttek maguktól is!Nekem már volt dolgom egyszerű emberként jóindulatúval,sőt gonoszkodóval is!Látni nem láttam,de tette a dolgát!Még csak megsem idéztem,sőt nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal egyáltalán abban az időben.Amelyik megidézés nélkül jön,annak fontos mondanivalója van.A gonosz szellemet amelyik idézés nélkül jön,még véletlen sem szabad imádkozni,mert attól még jobban begerjed!Ha nem lehet szép szóval visszaküldeni,jól helyre kell tenni!Ha kell elkell küldeni a jó k.... anyjába!Erélyesen kell neki megmondani,hogy már meghalt,és menjen vissza a helyére!Nekem ez vált be,nem idéztem meg senkit,mégis jött magától is.2 hétig szenvedtem tőle,az ima semmit sem ért,csak rosszabb lett a helyzet!2 hét után 2 teljes éjszakámba került mire megszabadultam tőle!Azóta hál'Istennek se híre,se hamva!Ez csak egy jó tanács akart lenni,SAJÁT TAPASZTALAT alapján!!!

Hello

(Lawi, 2009.10.29 21:13)

Ha nem féltek a szellemektől ők nem ártanak nektek, mivel nincs hogy mi táplálja őket. A szellemek csak akkor tudnak bántani benneteket ha ti azt hiszitek hogy bánthatnak benneteket.
Aki segítséget kért mert látomásai vannak jelenkezzen msn-en! Lawliete@hotmail.com
UI: A pokol tele van, a mennyország unalmas mindkettőbe szabad bejárásom van mégis a földet választottam.
Jha aki dumálni akar vagy, segítség kérne ő is felvehet.
Aki a telefonszámát csakúgy kirakja ide nem lehet vmi nagy...

andiku@freemail.hu

(Andi, 2009.10.29 12:40)

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni: egy közeli hozzátartozómat szeretném megidézni, mert egy-két dolog érdekel vele kapcsolatban. Ha tudna valaki valami tippet vagy ötletet hogyan, megköszönném. andiku1@hotmail.com a címem. Egyedül azt ismerem, amikor körben le kell ülni egy kerek asztalhoz tök csöndben rajtam kívül 1 ember is elég, fehér gyertyát gyújtunk és várunk. Megkérdezzük, hogy kapcsolatba kíván-e lépni valaki velünk és megkérjük, adjon valami jelet. Majd miután megnyugodott a gyertya lángja, lehet óvatosan halkan kérdezni az illetőtöl.

Nagyon köszönöm az ötleteket :)

anyád

(anyád, 2009.10.29 10:24)

anyád

rox@freemail.hu

(Heee, 2009.10.27 17:08)

Sziasztok meg probáltuk idézni az eggyik szellemet de viszketett a picsánk és meg kellet vakarni és sajna elaludt a gyertya .xdxdxd

én is idéztem már...

(barbi0327, 2009.10.27 17:02)

Sziasztok!Én is idéztem már szellemet,és működött!Lényeg,ha idéztek utána még ne feledjétek,visszaküldeni!Miközben megjelenik keletkezik egy túlvilági átjáró,melyen gonosz lelkek is jöhetnek a jóval együtt!Vigyázzatok a lakásotokból nehogy a pokol tornáca legyen!Vannak nyughatatlan gonosz lelkek,és olyan energiájuk van,hogy könnyen kárt tehetnek még a hitetlenekben is!

ahogy elhagynánk egy kicsit viszább 67

(szevasz, 2009.10.26 22:04)

sziasztok én nem hiszek eben az egészben de nagyon érdekel és most szeretném kipróbálni úgyhogy megadom az msn címem ha peti.fu@hotmail.com ha valai tud ilyenel kapcsolatban sokmindent akor vegyen már fel és mesélje már el hogy hogyis kell ezt kösz hali

2145

(szasza, 2009.10.26 20:10)

csak azt akarom tudni ez működik e és h aki meghalt szeretted azt konkrétan h kell megidézni?? mert én az unokatesómmal szeretném megidézni a papámat lécci aki tud segíccsen itt az msn címem léccives segícsen valaki szasza_98@hotmail.com köszönöm

...

(Hex, 2009.10.25 20:11)

Nosymc
És sikerült is megidézni a sátánt, v csak volt idézőszöveg és nem küldtétek vissza?
am én is abban hiszek h a puszta idézésből nem lehet baj bárki is jön fel..
am ha tudsz jó idézéseket megadnál msn címet is? *.* utálok telozniXD
üdv: Hex

omg..

(Bius :), 2009.10.25 12:27)

ma hajnali háromkor gondoltam viccből megnézek egy szellemes videót a youtuben..de omgg..úgy megijedtem xd...azonnal kinyomtam a gépet...ahova mentem felkacsoltam a villanyt(nem a saját szobámba néztem meg)majd gyors lefeküdtem és bebújtam a takaró alá :P..huhh nem annyira durva de hajnali háromkor tök sötétségben egyedül megnézve xd(senki se volt fenn ...)itt a vidi:http://www.youtube.com/watch?v=cONd4vZKpOQ

Szolnok 5000 Móra ferenc út 15 5/6

(Nosymc, 2009.10.25 01:13)

Sziasztok!
Én csak anyit írnék hogy én csak 1 kicsikét vagyok babonás.Mivel a lakásothonba megidéztük 2 barátomal a sátánt és nem küldtük vissza.Nem let semi bajom azota sem.
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de bármit megteszek szelem idézés téren csak hogy meglásátok hogy nincs olyan szelem idézés ami a halált okoza.
Tell:06-30/740-75-57.
Megadom a telo számomat is.
Ha valaki szelemet akkar idézni szoljon nekem.
Én nem hátrálok meg töle.
Mert igaz volt olyan eset amikor éjfél elöt 1 tükröt magad elé raksz és késeket meléd 4 db-ot eléd jobbra hátadmögé meg baloldaladra és megidézed a sátán kutyáját és ha meglátod az arcát és elfordulsz beléd áll a kés.És a srácba bele ált :S
Ez megtörtént,de akkor is azt álitom ez nem a szelem idézés hibálya.

xxx

(Segítséget kérnék:(, 2009.10.24 16:11)

Sziasztok!2 éve furcsára fordult az életem..még a régi házunkba laktunk ..ami elég nagy ház.Tehát konkrétan anyukám szerint az a 18.sz.ban épült..még egy bizonyos Eszterházy család tulajdonna ként.Egy bizonyos Eszterházy Ferencz nevű gróf nevére lett írva a ház.Itt aneten utána néztünk a gróf életének..de ami meglepett minket NINCS SEMMI BIZONYÍTÉK HOGY ÉLT..nahát gondoltuk max nem raktak fel..könyvtárakat jártunk végig ott is csak család fát találtunk..de abba sem szerepet ilyen nevű személy...pár hétre rá...látomásokat láttam..ha lehet így nevezni őket...fekete szobába voltam és egynőt látam aki sír és folyamatosan sikít..anyukám nem bírta nézni hogy ordítok minden nap okok nélkül ...hirtelen felindulásból..ezért beutalt egy korházba.Ott mindenki azt hitte hogy meggyógyultam..de nem ...kiderült hogy egy olyan házba költöztünk ami építkezése kor elátkozottá vált..Ki hitte volna hogy én 17 évesen látnok leszek szellemet megláttom..érzem őket..Kérlek segítsetek..mert nem bírom ...zaklatnak engem folyamatosan.fenyegetnek..és tudom hogy nem kellet volna annak a bizonyos Eszterházy Ferencz urtán járni...győződjetek meg ti is hogy nem létezik..és ami furcsa az hogy egy elsőáldozási papaírt találtunk az ő nevén aház padlásán...médium ként rájöttem hogy ennek születni kell..mit csináljak??

bibi55@vipmail.hu

(Bius :), 2009.10.23 20:52)

Rátaláltam erre az oldalra mert hülyeégből az ötéves unokatesómmal szellemet akartunk idézni..persze nem jött senki :S...gondoltam utána nézek a dolgonak..és akkor találtam rá erre az oldalra...Most szombaton megyünk csajos bulit tartani..és egy órával ezelőtt nagyon fel voltam dobva hogy milyen tök jó lesz..semmi bajunk se lehet..de huhhh..omgggg..miután ezeket elolvatam...hogy meg lehet tőle halni meg ilyenek inkább kiírtam msnre hogy nem idézünk szellemet...főleg hogy az én ötletem..nem akarom hogy vmi bajunk essen :)...a tükröset gondoltam megcsinálom ma..de miután ilyeneket hogy hátrafordult..rá két napra meghalt :(:S jézusom...(ahogy ismerem magam én biztos hátrafordulnék :D)...de vmi egyszerűbbet lehet hogy megpróbálunk..bocs a regényért :D.Am hangokat én is halok.meg árnyékokat látok :S


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »