Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Szabina, 2009.10.11 15:21)

kébzeljétek h az eggyik lány idézett elő 1 szellemet csak nem küldte vissza. és reggelre az arca összevolt karmolva. pedig nem volt senki othon,és nem is volt állat a háznál!! NA ehez mit szóltok?! durva mi?

...

(ladyT, 2009.10.08 19:25)

ui: lécci ne túl kellékeset, mert nincs szenteltvizem, meg vörösgyertyám meg ilyenekXD

...

(LadyT, 2009.10.08 19:22)

lehetne 1 kérdésem ..és lécci olyan írjon aki tudja..
ha démont v angyalt akarok idézni azt hogy kell?
előreköszi:)

dumcsi

(anitnelav, 2009.10.07 17:08)

Tudok most valakivel beszélni?

Tudok egy szellem idézést

(Jani, 2009.10.06 21:00)

Sziasztok!
Nem tom ismeritek-e azt a szellem idézést amelyiket én, de elmondom azért mert nem volt kedvem mind a 800 akárhány kommentet végig olvasni.:) Az a lényeg, hogy legalább 2 ember kell az idézéshez.
Szükséges anyagok: Kell egy kemény fedelü könyv, egy kulcs(lehetőleg négyzet alaku, mert könnyebb megfogni)és egy cérna vagy valamilyen kötő anyag. És akk lehetőleg olyan legyen a könyv aminek már meghalt az írója és a könyv közepén pontosan a közepén ki kell nyitni.(számoljátok bele azokat az oldalakat is amelyik nincs beszámozva) aztán a közepére rakjátok bele a kulcsot úgy, hogy kiáljon a könyvből a négyzet része és aztán úgy kell megkötni a könyvet hogy a kulcs bele van kötve, hogy ne essen ki a kulcs. Ha ez megvan akk sötétítsétek el a szobát olyan félhomály legyen bent majdnem sötét. És amire nagyon űgyeljetek, hogy senki se ba se ki ne menjen főleg akik részt vettek az idézésbe. És fogjátok meg ketten a kulcsnak a torkolatát ketten mutatóújjal. Utána valaki mondja a szöveget:

Hiszek Istenben!, Hiszek a Mennyekben!, Hiszek a szellemekben!
Hiszek Istenben!, Hiszek a Mennyekben!, Hiszek a szellemekben!
Hiszek Istenben!, Hiszek a Mennyekben!, Hiszek a szellemekben!
Utána mondjátok hogy Szellem kérlek gyere elő. És megkérdezitek hogy szellem itt vagy? És a könyv a bal kezetek felé fog elfordulni akk az igen ha jobbra akk nem. És ha lepörög az újjatokról akk ne engedjétek hogy leessn a könyv mert akk az idéző megszédül vagy valami ilyesmi.
És kérdezzetek tőle de csak úgy, hogy igen vagy nem legyen a válasz mert a kulcs segítségével le fog pörögni a könyv az újjatokról. Lehetőleg szembe üljetek egymással úgy könnyebb lesz. És semmi esetre se érjen az újjatok a könyv kemény részére mert akk nem tud elpörögni. Jah és ne kérdezzetek bibliai kérdést mert azt nem szabad nem tom miért de ne tegyétek. És sztem azt se, hogy meddig fogsz élni pl 60 évig fogok élni mert sztem arra senkise kiváncsi vagyis én nem. A szellemet úgy tudjátok elküldeni és az az ember küldje el aki megidézte.
"Szellem köszönöm, hogy megjelentél előttem és,hogy válaszoltál a kérdéseinkre most kérlek távozz. Utána a biztonság kedvéért kérdezzétek meg hogy szellem itt vagy még? Ha itt van akk még egyszer küldjétek el. Ha nem sikerülne akk vágjátok le a cérnát a könyvről és égessétek el vagy pedig ássátok el. Aki ismeri ezt a fajta idézést azt kérem írjon vissza. Ha valmi még az eszembe jut akk oda írom és míg nem teljes a szövegem addig senki se próbálja ki.

szellemi fogytékosnak

(Eni, 2009.10.06 20:16)

Már megbocsáss,de sztem,ha valakinek ilyen beszólása van,akk nem mi vagyunk a szellemi fogyatékosok,hanem te !!És ha nem hiszel a szellemekben mehetsz egy olyan oldalra,ahol ugyanolyan idegbetegek vannak,mint te !!!

...

(LadyT, 2009.10.06 19:46)

na ez aztán igazi értelmiségi beszólás volt...gratulálok..nóbelt neki...

34234

(tz455, 2009.10.06 08:09)

ti mind szellemi fogyatekos barom állatok vagytok

kamuemailcim@citromail.hu

(Dawe, 2009.10.05 00:03)

Szia!
Nem próbáltuk ma meg mert nem volt időnk rá!
Persze h "gyanús" én magam is úgy gondolom h csak flash volt, de mi van ha nem, épp ezért szeretnék idézni.
Így legalább tudni fogom h mi is történt aznap!
Valószínű h tiszta fejjel állunk neki a dolognak, nem kell h még parásabb legyen, de azért köszi a tanácsot :)

barred.owl@citromail.hu

(LadyT, 2009.10.04 14:53)

szia Dawe,
előre bocsánat, nem akarok beszólni v ilyenek, de ha bedrogozva látsz szellemet az egy kicsit "gyanús"... csak azt tudom javasolni h az idézést mindenképpen józanul csináljátok végig, és majd meglátjuk volt e ott szelem...
télleg nem akarlak vele megbántani, de nekem ez a véleményem.
szia

kamuemailcim@citromail.hu

(Dawe, 2009.10.04 03:51)

Sziasztok!
Mindazokhoz szeretnék "szólni" akik azt mondják (és el is hiszem) h kipróbálták a szellemidézést és több kevesebb sikerrel is jártak. Felettébb furcsa h a túlnyomó többség reakciója - NE Próbáld ki mert veszélyes - (bár szerintem ez elég egyértelmű)!
De mivel az admin és még néhány személy erősködik h ez jó dolog, és ki kell próbálni, na meg nem kell félni, honnan lehetnék(nénk) biztosak benne hogy ezen személyek esetleg nincsenek -e megszállva és ily módon szeretnék a szellemeket áthozni a mi dimenziókba! Lehet h ez őrültség, de hát ugye itt valljuk be sok "őrültséget" lehet olvasni. :)

Személy szerint én azért kerestem fel ezt az oldalt, mert mostanság elég furcsa dolog történt velem és kedves barátnőmmel, aki már több ízben is tapasztaltatta velem h rendelkezik elég fejlett 6-ik érzékkel. Konkrétan - szellemidézés nélkül, (nem is terveztük hasonlót sőt eszünkben sem volt ilyesmi) éreztük (nevezzük a szellemet "Ő"-nek) a jelenlétét. Mindez úgy kezdődött h a bnőm elméletileg át jött hozzám és én azt hittem ugrat mivel a hálószobaajtó elég erőteljesen csukódott ki-be folyamatosan kb. 5-7 percen keresztül. Mivel már irritált a dolog kimentem a szobából h rászóljak h ne szívasson, de ő sehol nem volt, viszont egy víztócsa volt ott ahová én gondoltam a bnőm-et. Ő ezután nemsokkal megérkezett és én még mindig nem hittem el h nem ő volt, de hanyagoltuk a témát.
Még ezen az estén töltő gázoztunk (tg) ( a drogok nagyrészt kipróbáltam, szóval tudom h ez nem annak köszönhető) , és furcsa mód egy pasas ki akarta venni a kezemből! Tudom h ez hülyén hangzik, és mondhatjátok h ez betudható a tg-nek de ebben biztos vagyok h minden másnak kivéve a tg-nek volt köszönhető. Általában éjszakai emberek vagyunk mindketten, és furcsa mód kereken éjfélkor mély álomba zuhantunk, és én álmomban- rettegést éreztem majd az ajtóhoz futottam és próbáltam kizárni "Ő"-t mert be akart jutni. Csak egy árnyat láttam de tudtam, éreztem h "Ő" az! Éjfél után 16 percel egyszerre keltünk fel a párommal, én rettegve ő pedig tiszta libabőr volt, és fogalmunk sem volt h mitől aludtunk el, ráadásul olyan éberek lettünk h furcsa volt elképzelni is h elnyomott volna minket az álom!
Ezek tükrében kérdezem h kipróbáljam -e a szellemidézést? , én nem halott rokont én "Ő"t akarom megidézni!
Ez hogyan lehetséges?
Úgy érzem veszélyes, őszintén kérdezem mire számíthatok?
Valószínű h a pentagrammás módszert még ma (vasárnap) estefelé ki fogjuk próbálni, és mindenképp jelzem h mi történt!

barred.owl@citromail.hu

(LadyT, 2009.10.03 23:39)

hello,
hmm..ez nem a bűbájos boszikból van?

szar az emeleten aludnixd

(assdf, 2009.10.02 11:30)

nemtom mi van az emeleten de állandóan kopog és mivel én nagyon keményhorrort láttam és nézzek ezért k...vára beszartam xd
és az emeleten mindig horrort álmodok a földszintem pedig minden rendbe van xd

tükörxd

(assdf, 2009.10.02 10:49)

sziasztok ujra itt vokxd!
hát sajnos nem próbáltam ki a tükröset mer fosok xd
ha valaki megcsinálta az irjon ide vagy vegyen fel msnre
anakonda12@freemail.hu

De ugye...

(Angel, 2009.10.01 17:07)

De ugye ebből ne lesz baj?:O

nekem van 1 saját...

(Angel, 2009.10.01 16:47)

Barátaimmal kb. 3 hónapja idéztünk szellemet és bevált.
De annyira bevált h nem küldtük vissza hanem itt maradt és tökre elvagyunk egymással.
Nem bánt meg semmy itthon van nálam töööök édi:)

1237 bp.szilágyi dezső utca

(Medveczky Nikolett, 2009.09.30 18:56)

ez nagyon teccik

b.rebi@citromail.hu

(Rebiii, 2009.09.30 17:34)

Ez nagyon jónak tűnik !
ha valaki tud még másfélét akk írjon !
majd ki fogom próbálni a barátnőimmel !

én is tok 1 jót
csak körbe kell ülni 5-en és kell hozzá 5 gyertya
és ezt a szöveget kell mondani :

Fekete erdőben fekete ház,
Fekete házban fekete szoba,
Fekete szobában fekete szekrény,
Fekete szekrényben fekete koporsó,
Fekete koporsóban fekete koponya,
Fekete koponyán fekete cédula,
Fekete cédulán ,
Annak a neve : ... (ide valamilyen szellem nevét kell írni pl.:Kopogó szellem , Árnyákszellem ... )

a visszaidézése :

Fekete erdőben fekete ház,
Fekete házban fekete szoba,
Fekete szobában fekete szekrény,
Fekete szekrényben fekete koporsó,
Fekete koporsóban fekete koponya,
Fekete koponyán fekete cédula,
Fekete cédulán nincs semmi .

próbáljátok ki ! nagyon jó mi már kipróbáltu és egyszer el is oltódott az egyik gyertya és raktunk a kör nözepébe fekete & halálfejes tárgyakat
és volt egy halálfejas nyaklánc is ami elfordult a másik irányba .

vikter@freemail.hu

(boxi, 2009.09.29 18:35)

baszott kmény volt 3 rémisztö lány ugrott rám a sötét leple alol meglettek huzva ennyi

pevaanita@freemail.hu

(ancsika017, 2009.09.28 15:48)

Hát ha nem vagy emos akkor nem is fogod tudniXD
Prób ki!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »