Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

biancának

(kese, 2009.09.05 17:28)

Nos ha igaz amit elmondtál akkor azonnal szakavatott emberhez kell fordulnod. El kell űzni a lelket mielött gomolyabban bánthatna.
De én arra gondolok hogy nemrégen megnézhetted a Kör című fílmet és rosszat álmodtál. A rémálom közben az emberek képesek karmolni vagy megszorítani testrészeiket. Figyelj oda hogy mennyi horrort nézel vagy hogy miilyen erőset.

Ha még mindig úgy gondolod hogy nem álom volt akkor írj a tyberer@citromail.hu-ra és megpróbálok segíteni.

Eliza
Igen meglehet ha elég erős vagy akkor semmi nem kell hozzá.

Fanni
Az oldalon közzé lett téve legalább 5 ( ebből legalább 3-at én írtam fel) kérlek böngéssz mielött kérdezel..

örangyal

(bunda2, 2009.09.05 11:55)

Nekem aztmondták régebben hogy az örangyalom Gébriel csak nemtom miből todták ezt... szül év nemtom:S 1985.07.01.

mindenkinek

(fanni, 2009.09.04 22:56)

vki még ma írjon le egy pontos szellem idézési formát.. ki szeretném próbálni!!!

Szellem

(Eliza, 2009.09.04 22:17)

Meglehet ugy idézni egy szellemet hogy nem kell hozzá semmilyen féle eszköz???

Az őrangyalról

(Bianca, 2009.09.04 20:42)

Én nekem volt kiskoromban egy láthatatlan barátom és hát sokan azt írták egyébb oldalakon ujságokban,hogy a gyerekek az őrangyalokat egy mese vagy esetleg egy kedvenc főszereplő alakjába képzeli és rendesen komunikálnak velük........én nekem is volt eggy vagyis van csak már nem képzeletbeli barátként hanem mint őrangyalként nem tudok semmit se róla de tudom,hogy mellettem van mert nem egyszer történtek olyan dolgok amik megmagyarázhatatlanok pl: álva hintáztam és hát elvesztettem az egyensúlyt és véletlenül elengettem a láncot és előre dőltem és hirtelem úgy magától mindtha valaki megtartott volna és visszalökött volna.....szerencsére elkaptam a láncot és hát megúsztam a fájdalmas balesetet :D

egyébb furcsaságok.....

(Bianca, 2009.09.04 20:31)

Azóta mióta rájöttem hogy van egy szellem az othonomban furcsa dolgok történnek.......arra lettem figyelmes már valami 3hete,hogy állandóan magamtól olyan hirtelen az órára kell néznem és állandón vagy :00 percre nézek vagy 9 végződő számra vagy 8-as végződő számra (percekre gondolok) furcsálom mert a lány kora is szerintem 8-9 év.......és amikor teliholdvan egyidőben álandón folytak magától a könnyeim nem tom mitől......és még annyi,hogy álandóan éjszakánként fekelek de csak úgy magamtól felriadok és mingyárt az ablakhoz indulok és órákig tudom bámulni a holdat meg a csillagokat valahoga vonz.....pedig soha nem szoktam ijeket csinálni....már nagyon furcsálom.
Nagyon félek hogy most mi folyik velem vagy most mi van minnél hamarébbb rá akarok jönni,hogy tegyek ellenne ha lehet.....úgyhogy kérlek ha tudsz segíten akk irj léccives az előző komentárban látható e-mailra köszi =))

nagyon félek!!!!

(Bianca , 2009.09.04 20:02)

Segítsetek kérlek mert kezdek beparázni,nemrégiben rájöttem arra,hogy van nálunk egy szellem eleinte nem féltem tőle mert kedvesnek tűnt,de nemrégiben a szívbajt hozta rám.......Aznap este kicsit furcsán éreztem magam ezért elmentem olyan 9 óra körül aludni.....az éjszaka közepén felébrettem hogy ég a konyhába a villany kicsit furcsáltam mert mindig mindeggyik villany le van ojtva.....elmentem leojtani és hát visszamentem lefeküdni.....utánnna
kopogásra lettem figyelmes persze egy kicsit megijedtem.....amikor nyúltam volna felojtani a villanyt éppen,hogy felojtottam volna abbamarat........de nem nagyon furcsáltam mert velem az este mindig megtörténik valami ijesmi.....hát persze sikerült valahogy eleludnom utánna......erre megint felkeltem és egy 8-9 éves lány szürke köpenyben ált az ágyam végénél hosszú csípőig érö haja volt nem láttam hogy milyen szinű volt mert szűrke volt az egész lány és szabájosan jöttek magától a szavak a számon mindtha irányított volna még időm se volt megijedni asziszem a lány nevét mondatta ki velem valami Szamara Szamanta nem emlékszek és ahogy kimondtam a nevét mindig közeleb jött és a végén már annyira közelvolt hogy akár a homlokunkat is összeérinthettük volna.........és utánna minden kiesett nem tudom hogy mit csinált velem de reggel iskolábba indulva a barátnőm jött értem és fujtogató kéznyomokra lett figyelmes....hát furcsáltam.....az anyukám is észre vette és ő is aszt hitte hogy valaki fujtogatott legalábbis úgy nézett ki.....és azóta a nap óta nem tudom rendesen kialudni éjszakánként magam nem azért mert félek mert szerintem valami csinál velem éjszakánként nem tom mit de remélem minnél hamarébb abbamarad.....eddig arra jutottam hogy vagy irányítani akar vagy valamit kötölni velem de soha nem emlékszek hogy mi történt az este......nah mindeggy de ha valaki tud segíteni nagyon szépen kérem hogy írjon a red12@citromail.hu -ra nagyon szépen köszönöm

...

(kese, 2009.09.04 15:07)

nah az őrangyarlokról... Szeretném ha leírná az aki látta/érezte a saját vagy más őrangyalát hogy mit érzett. Előre is köszönöm

a szellemek titokzatossága

(tóth csilla, 2009.09.04 09:53)

nálam is történt már ilyen.elöször mikor elmondtam mindenki hülyének nézett(most is van olyan ember aki nem igazán hisz benne)én nem idéztem szellemet hanem csak megjelentek.elöször egy kicsit fura de utáána meglehet szokni.elmentem egy jósnőhöz(látóhoz kinek hogy tetszik)és ö azt mondta, hogy én azért látom öket mert én vagyok a kiválasztott ,nekem kell vissza küldeni a lelkeket oda ahova kell.nem tudom, hogy miért van ez de néha van olyan ha sötétben vagyok vagy látok egy sötét szobát ugy érzem mintha lenne ott valaki.nem látok senkit .szokott olyan lenni,hogy magam mellett van vakaki mellett aki ott van a közelemben érzem hogy ott van az őrangal.szoval ennyide ha akartok mégtöbbet tudni irjatok az e-mail cimemre:acmilan212@freemail.hu

...

(kese, 2009.09.03 16:33)

lehet hogy lehetséges.

Felix nagyon szépen köszönöm.
Azért próbálkozok mert már kiskoromba feltűnt hogy anyámra ütöttem aki médiumi képességekkel rendelkezik. Érzékelem a szellemeket, az emberi aurát és a negatív energiákat. Ha valaki rontást indít rám (már előfordult) meg tudom védeni magam mert előre megérzem. Áldásnak érzem... :) A bellső energiám akkora hogy erősen kihat a környezetemre. Ha szomoru vagyok akkor mások is azok, ha boldog mások is.

Életemben egyszer egy helyi koncerten (mondván kipróbálom mit tudok) az énekesnek elég erős fejfájást okoztam csak azzal hogy negatív energiákat indítottam felé. Azóta senkinek nem merek még rosszat sem kívánni. Ha tudom akkor jó célra használom az energiájimat de volt már rá példa hogy kihoztak a sodromból... Sajnos van bennem egy olyan adag gonosz amivel ártani tudok és azt nem akarom. Kerülöm a konfliktusokat. Hát igen nah eltértem a témától... A bellső energiámmal meg tudom védeni magam (legalábbis eddig sikerült) Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki ilyen képességekkel bír. Szinte biztos vagyok benne hogy itt a fórumon is találhatnánk ilyet... Csak lehet hogy még nem vették észre.
Amugy elég ritkán űzöm. Ha én idézek annak valami nagy célja van.

Kese és ehez mit szólsz?

(bunda2 , 2009.09.02 21:55)

Kamerák és fényképezők előtt szeánszot tartani vagy ilyenek... ha a megidézett személy is szeretné megmutatni magát akkor sztem lehetséges...:S nemtudom

....

(Felix, 2009.09.02 21:14)

Szia kese: szerintem nem mindegyik szellem gonosz, tehát lehet Mansonnak szerencséje lesz. Én úgy tudom csak azok válnak gonosszá, akik életükben is sok rosszat tettek. Akik erőszakos halált haltak azok nem biztos hogy rosszindulatúvá válnak, bár valamiért elég elterjedt ez a nézet.
Ha ennyire veszélyes, akkor te miért űzöd? Nem félsz, hogy egy napon te is úgy járhatsz?
Megpróbálom leírni az összes gyertyaszínt:

fehér - növeli spirituális erőnket, gátolja a zavaró v. rontó hatások betörését, a hitet, a tisztaságot, az igazságot és az őszinteséget képviseli.
rózsaszín - legyőzi a gonosz erőket - a becsületet, a szerelmet, a barátságot és az erényt képviseli.
vörös - szerelem, szexualitás, egészség, erő, életerő.
narancs - támogatás, az összpontosító képesség erősítése, vonzerő, alkalmazkodóképesség, ösztönzés.
sárga - vonzerő, báj, rábeszélőképesség, magabiztosságot csepegtet belénk.
zöld - pénz, szerencse, gazdasági siker és jólét, termékenység, jó termés és szüret, együttműködés.
világoskék - értelmi képességek, egészség, nyugalom, védelem, békesség, általános boldogság, spirituális tudatosság, türelem - kiélesíti érzékeinket.
sötétkék - depresszió, kedvetlenség, kiegyensúlyozatlanság, lobbanékonyság, balszerencse, rendkívüli elfojtottság.
bíbor - ambíció, ígéretes üzleti előreléptetés, erő (földi, szellemi vagy mágikus), feszültséget okoz, az akaraterőt növeli.
barna- határozatlanság, bizonytalanság és kétely, semlegesség, energiarablás.
fekete- szomorúság, gyász, gonoszság, zavar, viszály, elvesztés.
szürke- érvénytelenítés, holtpont, semlegesség.
zöldessárga - féltékenység és düh, betegség, veszekedés, viszály, gyávaság.
Ahhoz, hogy rituáléban használt gyertyák vibrációs hatását felerősítsük, először áldjuk meg őket, hogy megszabaduljanak a negatív rezgésektől, valamint a szennyeződésektől, majd kenjük fel őket, hogy a rituáléhoz kívánatos rezgést felerősítsük.
Az építő természetű rituálét akkor érdemes végezni, amikor a hold növekszik.
Ha elakadtál, akkor még kérdezz:))

bunda2-nek

(kese, 2009.09.02 16:28)

végülis ha már tárgyak röpködnek azt nehéz nem látni és akkor már a kamera is rögzíti.

...

(kese, 2009.09.02 16:26)

nem akarok elkeseríteni senkit de már a levegő amit lélegzünk az sem biztonságos

kutyus01@freemail.hu

(ancsi, 2009.09.01 20:25)

légyszi írjátok le ,hogy kell szellemet idézni de biztonságosan válaszotok előre is köszi s.o.s

köszike

(bunda2, 2009.09.01 19:10)

Köszönöm válaszod Kese de magát a jelenséget azért cammal is fel lehetne venni nem ? Hogy például dobálózik :) az is elég lenne...

ancsinak, Mansonnak (egyaránt)

(kese, 2009.09.01 18:33)

megkérlek hogy egyedül semmi képpen se ájjál neki mert a veszély elképeztő nagy. Egyedül megfelelő erő nélkül a megidézettet nem lehet (már ha megtudod idézni) visszaküldeni... és mivel élni szeretne testet fog keresni és a legközelebbi embert meg próbálja megszállni. És lehet hogy elsőre észre sem veszed hogy megszállt. A tünetek hetek sőt hónapokkal késöbb is jelentkezhetnek. Isten nyugasztalja Varga Petit kedves barátomat akit mi sodórtunk veszélybe azzal hogy tudatlanul és képességeink kecsélységének nemtudatában megidéztünk egy lelket akit nem tudtunk vissza küldeni. Egy hónnappal később kezdett el furán viselkedni. Egy nap elment a vadász boltba és vett egy fegyvert mellyel az idézés után 1 hónap 2 héttel végzett magával. Nem volt családi problémája meg semmi. Csak úgy megtette.

Remélem ez elég elrettentő példa volt. Nem akarok senkit sem megijeszteni de a kockázatokkal számolni kell.

kutyus01@freemail.hu

(ancsi, 2009.09.01 16:32)

sziasztok a segítségeteket kérem,hogy lehet szellemet idézni én egyedül akarok ,lehet e így is .válaszotok előre is köszönöm a további szép napot.

kesének...

(Marilyn Masnon, 2009.09.01 16:12)

Először is: én köszönöm, hogy mindig válaszolsz!!! : )
Az idézéssel kapcsolatosan annyit tudok mondani hogy ez nagyon veszélyes DE a kíváncsiság hajt...Tudom, hogy vannak más módszerek is, de pl. az Ouija tábla nem igazán vált be... Ennél pedig érzem, hogy 100% lesz a siker. De valahogy azt is érzem hogy semmi sem lesz rendben :/ De az idézés ezzel jár... 50-50% ha nem próbálom ki, sosem tudom meg milyen is valójában. Csak elég nagyok a tétek... bennem már csak az a kérdés van hogy: meg éri-e? úgy érzem sok mindent tudtam meg általatok. Azt hiszem hogy egy idézést simán megtudunk csinálni... a többi csak a megidézetten múlik. Még egyszer köszönöm a sok segítséget! : )

válaszok

(kese, 2009.09.01 14:08)

Felix
Mint említettem ezek az eszközök csak arra jók hogy felerősítsenek de ha úgy jobb rajzold be a pentagrammot (ha lehet sóval arról mondják azt hogy védelmez).
Nem mindenkinek van meg a képessége hogy lássa a megidézettet de ha látod akkor észlelni fogod. Most lehet hogy egy árny csupán de látni fogod.
Végülis nekem kéne az összes gyertya színének a meghatározása mert hüle vok az ilyenekhez és remélem sikerül megtanulnom ezt is.

Manson
Az esély hatalmas de ezt százalékba nem lehet leírni mert olyan mint egy idézés... vagy bejön vagy nem...
Ha nem tudod visszaküldeni és a léleknek nincs köze a helyhez ahol megidézted bizony rajtad(rajtatok) ragadhat.

Nagyon köszönöm a bizalmat felém.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »