Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kesének...

(Marilyn Manson, 2009.09.01 13:45)

Hát...gondoltam, hogy ezek a dolgok a legveszélyesebbek. Köszi hogy megerősítetted.
Még gondolkozom, hogy ki-e próbáljam...
Még lenne egy kérdésem: mennyi a valószínűsége annak, hogy megszáll vagy rajtam marad a megidézett/ek??

...

(Felix, 2009.09.01 00:42)

sziasztok
kese: a szöges idézéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni: miután a szögeket leütik nem kell bele pentagrammot rajzolni? Az úgy talán jobban védene, nem?
Ezek a kóbor szellemek azonnal láthatóvá válnak utána, vagy tárgyak kezdenek el mozogni először?

Tudok neked segíteni gyertya ügyben, ha még nem lettél okosabb a témában:) Melyik színű érdekel?

fannynak

(kese, 2009.08.31 18:38)

Fanny semmi sem biztos csak a halál. 100%-os idézést nem lehet számon tartani mert vannak emberek akiknek több vannak akiknek kevesebb a belső energiája. Akiknek több azoknak gyakrabban sikerül mint a másik példának.
De lényegében mindenkinek sikerülhet.
Még annyit hogy az idézési szavak, tettek, szimbólumok csupán felesleges eszközök melyekre tulajdonképpen nincs szükség. (kivétel a védő szímbólumok)

Szeretnék kérdezni valamit. Aki tud válaszolni az kérem válaszoljon. Gyertyával szeretném megtisztítani a házunkat és szeretném ha valaki segítene abba hogy milyen színű gyertya mire jó.

Mansonnak

(kese, 2009.08.31 18:31)

A legrosszabb ami tőrténhet az amit említettél. Megszálhat / rajtat ragadhat... Ez mind a kettő elég rossz... Szal ha nem vagy benne biztos hogy vissza is tudod küldeni az idézettet ne idézd meg.

bunda2-nek

Szerintem lehetséges. A legjobb a polaroidos fotógép az már nálam is bejött nem egyszer. A videóba annyira nem hiszek mert nekem még nem jött össze de lehetséges. A diktafon azis bizonyosan sikerül azt is próbáltam már 40%-os sikerrel.
A fotógépes azért lehetséges mert a szellemek (kísértetek) energiából állnak. Az energiát fényként érzékeljük. A polaroidos fotógép képes rögzíteni az energiákat. Az így készült képet nevezzük szellemképnek. Nagyon sok a kritika ezekre mert bizony sok szerkesztett képet találni. De a polaroid sohasem hazudik.
A diktafon... A diktafon mágneses úton rögzíti a magnókazettára a hangokat. Mágneses úton rögzíthető a szellemek hangja.
De ne bízzunk abba hogy amit hallunk az a kérdésünkre a válasz ugyanis leggyakrabban egy fennmaradt rezgés, egy mondat vagy egy szó.
Ennyit tudok mondani a témáról.

juuuuuuuuu

(klio, 2009.08.31 16:09)

jjjjjjjjjjjjjjjjuu létezik szeellllllllllem???

...

(Marilyn Manson, 2009.08.30 14:46)

Leginkább 2 ember (kese & kivancsiboszi) véleményét/hozzászólását várom a következőhöz: Ma vagy holnap ki akarjuk próbálni azt az idézési módszert, amit kese említett lejjebb. A szögekkel kirakott pentagrammosat. Csak az érdekelne, hogy mi a lehető legnagyobb baj ami történhet? Pl.: megszáll egy meg idézett? De én attól tartok a legjobban, hogy "haza jön" velem szóval rajtam marad... Légyszíves válaszoljatok minél hamarabb. Előre is köszönöm.

és hogy ment?

(bunda2, 2009.08.28 22:28)

Sikerült is visszaküldenetek? Kit idéztetek meg és érdekelne hogy mi történt pontosan... elmesélnéd?

szoszi.timi@freemail.hu

(Szőke Tímea, 2009.08.28 11:34)

Mi a barátnőimmel tegnap idéztünk először együtt. Először nem hittük el de kipróbáltuk és tényleg bevállt. Nagyon durva volt...

Kese várom válaszod

(bunda2 , 2009.08.26 18:30)

Lehetséges ez? Kese válaszolj a nagy kérdés című leíráshoz ...

fanni0129@freemail.hu

(fanni, 2009.08.26 16:46)

Sziasztok! Tud valaki egy olyan szellem idézési technikát ami tutira beválik? ha igen légyszi írjatok!!! előre is köszi

...

(kese, 2009.08.26 08:58)

bocsi a kihagyásért elfáradt a számítógépem de már re vok. kérdésekre válaszolok

Galamb

(Márk, 2009.08.25 22:31)

sziasztok nem tudjátok hogy lehet visszaküldeni a szellemet?? a második részeére gondolok ????

észrevettem

(bunda2, 2009.08.25 14:02)

Igen Regina ez igy van megszabadultam tőlük... :) De néha még mostis érzem más jelenlétét de félni nem félek tőlük:) Köszike a válaszod. De nem tudom mik lehettek azok... :S

Egy tanács.

(Regina, 2009.08.24 17:31)

Sztori... (bunda2, 2009. 08. 17. 20:43)Mikor én 15 éves koromban 9 éve elkezdtem ugymond ezekkel a dolgokkal foglalkozni idézés stb... az egyik haverom mondta hogy menjünk el egy ilyen "beszélgetésre" bandához a témát tudtam de nem hittem benne akkor még. Persze hallottam sztorikat másoktól de akkor még szemályes élményem nem volt. Na mindegy elmentünk a bandához a haverommal és dumáltunk mindenféléről halgattam a sztorikat stb. Én meg mondom oké biztos... Azért tudott haverom rávenni hogy elmenjek vele mert volt ott egy nagyon szép lány aki tetszett:) De a lényeg az mikor hazamentem a "megbeszélésről" éreztem hogy valami nem stimmel aztán hogy ketten vannak még a szombámban mikor aludni próbáltam. Ez ment 2-3 héten keresztül vagy még tovább is, egyszerüen nem mertem elaludni csak ha égett a villany de akkoris csak hosszas forgolódás után. Aztán rájöttem mit akartak azt akarták hogy féljek tőlük sikerült is... :S:S:S aztis tuddtam hogy melyik honnan néz engem...:S:S:S most hogy mesélem most is borsódzik a hátam ha csak rágondolok. És csak akkor tűntek el mikor már nem féltem tőlük. Kiröhögtem őket... Meséltem az egyik "bandatagnak" mi történt ő meg eztmondta hogy ez természetes... próbálnak csesztetni engem ijesztgetni akarnak csak. A Tanácsa bevált hogy ne figyeljek rájuk és "röhögjem" ki őket akkor elmennek és így lett a végén. Hálistennek..... Tényleg igy volt lehet csak én csináltam magamnak az egészet de nem hinném mert nem hittem bennük előtte sosem... A rossz álmokat, és a sötétben félek effektust leszámítva. Azt álmodtam mindíg kicsikoromban hogy próbálom a szobám villanyát éjjel felkapcsolni de nem megy anyámat próbálom szólítani orrdítva a másik szobából de nincs hango, és az a valami értem jött és elvisz nevezzük ördögnek... hát elég reális volt és nagyon féltem elaludni ezmiatt sokszor :S:S:S Köszi ha elolvastad.


Ezek nem csak szellemek lehetnek, hanem akármi másféle lény, dolgok, kihasználják hogy érzékeled öket, és hogy fogékony vagy az ilyen dolgokra, sokan nem azok igy nem félnek mert nem érzik, a félelem is egy energia ezekből táplálkoznak. Én néha látom is öket, olyankor tényleg annyi a lényeg hogy ne félj.. tudom kényelmetlen érzés de bántani nem tudnak, max ezzel hogy félelmet okoznak. De ha nem félsz nem maradnak ott sokáig mert nincs táplálék.

démon idézés

(balogh ádám, 2009.08.22 15:57)

hello leirok egypár démonidézés teknikát a démonok neveivel stb..
aciel ő pénzt és távoli dolgokat tud előteremteni aciabel ő kincseket hoz elő
baruel ő többet tud tanitani egy embernek egy pillanat alatt mint egy mester 20 év alatt az idézés modszere követellek téged z szellem ide a nevét a mindenható adonai erejével

proba

(ghnh, 2009.08.22 00:06)

én az ijen dolgokban hiszek nagyon kiprobáltam nem történt semi:( de miért ha tutok varázsigét ami müködik vagy oldalcimet léci küldjétek a laki007@citromail.hu ra vagy a miki159@citromail.hu ra elöre is kösz

Lehet...

(bunda2, 2009.08.18 11:02)

lehet volt valami... furcsa kicsit ... ki az a larva?

....

(sky, 2009.08.18 10:46)

Mult csutortokon este 1 temetobe ideztunk szellemet eloszor 5 en probaltuk ,5 gyertyaval, pentagram es kulombozo amulettek , vert kentunk a pentagramra es a hus a hushoz... ot mormoltuk.Nem tortent semmi...
Ezutan kiprobaltuk 3 man 3 gyertya pentagram+ver...nem tortnt semmi , de az idezes vegen mikor el akatuk venni a pentagramot ,az megsutotte a kzemunket mikor hozza ertunk , 1 kivulallo mikor hozzaert aztmondta h hideg...
Konkret szemelyt nem valasztottunk ki hanem ugymond larvat probaltunk idezni, lehet ez volt a baj? Miutan felaltunk arra lettem figyelmes mintha fustolne valami lent de eltunt hamar.Sztetek tortent valami caak mi nem eszleltuk?Tanacsot kernek...Am a kivancsiaknak megsugom altalaba a tukros idezesnel v 1 otthoni szellemes vendeet fogsz latni, v ha nagyon koncentralsz valamire van eselyed h a salyat felelmeddel nezzel szembe ...de ez is csak 1 feltetel ...

Sztori...

(bunda2, 2009.08.17 20:43)

Mikor én 15 éves koromban 9 éve elkezdtem ugymond ezekkel a dolgokkal foglalkozni idézés stb... az egyik haverom mondta hogy menjünk el egy ilyen "beszélgetésre" bandához a témát tudtam de nem hittem benne akkor még. Persze hallottam sztorikat másoktól de akkor még szemályes élményem nem volt. Na mindegy elmentünk a bandához a haverommal és dumáltunk mindenféléről halgattam a sztorikat stb. Én meg mondom oké biztos... Azért tudott haverom rávenni hogy elmenjek vele mert volt ott egy nagyon szép lány aki tetszett:) De a lényeg az mikor hazamentem a "megbeszélésről" éreztem hogy valami nem stimmel aztán hogy ketten vannak még a szombámban mikor aludni próbáltam. Ez ment 2-3 héten keresztül vagy még tovább is, egyszerüen nem mertem elaludni csak ha égett a villany de akkoris csak hosszas forgolódás után. Aztán rájöttem mit akartak azt akarták hogy féljek tőlük sikerült is... :S:S:S aztis tuddtam hogy melyik honnan néz engem...:S:S:S most hogy mesélem most is borsódzik a hátam ha csak rágondolok. És csak akkor tűntek el mikor már nem féltem tőlük. Kiröhögtem őket... Meséltem az egyik "bandatagnak" mi történt ő meg eztmondta hogy ez természetes... próbálnak csesztetni engem ijesztgetni akarnak csak. A Tanácsa bevált hogy ne figyeljek rájuk és "röhögjem" ki őket akkor elmennek és így lett a végén. Hálistennek..... Tényleg igy volt lehet csak én csináltam magamnak az egészet de nem hinném mert nem hittem bennük előtte sosem... A rossz álmokat, és a sötétben félek effektust leszámítva. Azt álmodtam mindíg kicsikoromban hogy próbálom a szobám villanyát éjjel felkapcsolni de nem megy anyámat próbálom szólítani orrdítva a másik szobából de nincs hango, és az a valami értem jött és elvisz nevezzük ördögnek... hát elég reális volt és nagyon féltem elaludni ezmiatt sokszor :S:S:S Köszi ha elolvastad.

??? A nagy kérdés

(bunda2, 2009.08.17 19:51)

Sziasztok! Beleolvasgattam amiket írtatok ide, és vannak érdekes témák! A kérdésem az lenne hogy szerintetek kamerák előtt is megjelenne a szellem amiket idézni akarunk vagy sem? Gondolom bár nem vagyok szakértő, ha a megidézett személy is akarja akkor lehetséges. Az idézésekhez visszatérve van egy barátom aki aztmondja h hát... nemhiszek ezekben a dolgokban de azt ő is állítja hogy ha teis hiszel és akarod h eljöjjön és ő is akarja nem kizárt hogy megjelenik elis jön. Visszatérve tehát a kamera lehetséges? (persze csak szalagos analóg evp.) Netán diktafon stb... Válaszotokat előre is köszönöm és kiváncsian várom. Üdv a sitenak.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »