Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

assdf

(assdf, 2009.07.02 15:11)

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ TELJESEN KIHALT EZ AZ OLDAL ÉS TOM NEM IDE TARTOZIK DE AKI SZABOLCS MEGYÉBEN LAKIK ÉS VAN MADRPÓKJA AZ IRJON IDE LÉCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

intésnek

(assdf, 2009.06.30 13:29)

én is ugyan ezt érzem mintha valaki figyelne , de csak az emeleten érzem meg amikor egyszer felkeltem álmomból a az emeleten nem tudtam mozdulni sem

Nem tom hogy szellemet idézek e ??

(Nem tom hogy szellemet idézek e ??, 2009.06.29 23:27)

Ki szeretném próbálni de csak olyan írjon aki azt mondja hogy semmi veszély nincs benne mert ha egy kicsit veszély van benn akkor a haverokat nem rángatom bele és el nem kezdem.Mert beszélni szeretnék a elhunyt papámmal akit nem is ismerhetem.

Intés II

(wooldy@citromail.hu, 2009.06.29 22:07)

Talán egy héttel később, beült a körbe a férfi akiről fentebb meséltem, nekiálltunk idézni, kicsit később a pohár elindult. De nem akárhogy, elkezdett körbe - körbe mozogni, egyre közeledve a férfi felé, majd leesett az asztalról, és a nagy ijedségben a kör megszakadt. A mellette ülő ismerősőm szerint, a férfi keze forró lett, ezért is engedte el. Ezután az eset után befejeztük a szeánszokat, azóta sem csináltam többet, de a dolog még mindig érdekel, és most kezdtem el újra utánaolvasni a dolgoknak, öt évvel később.

Amit tapasztaltam / tapasztalok mind a mai napig, és ami miatt óva intek mindenkit, hogy tudatlanul NE álljon neki ezeknek a dolgoknak. Miután az utolsó élményeim voltak a szeánszon, azután folyamatosan éreztem, (néha most is) hogy valaki figyel, ott áll melettem (ugye az ember megérzi, hogy ha bámulják), azután láttam a falon elsuhanó árnyékokt, halottam hangokat.
Aztán ezek a dolgok eltűntek, elmaradoztak, de néha a mai napig előfordulnak, ha hallok egy furcsa hangot, megpróbálom betudni, valami tárgy tágulásának, szélnek akárminek, csak ne kelljen rágondolnom. Az egészben a "legnagyszerűbb"<---irónia..., hogy mindez az én lakásomban történt.
Akik részt vettek bennt, meséltek furcsa dolgokat. Pl.: Egyik családtag hallotta, hogy a nevén szólitják, erre ébredt fel éjszaka, egyedül volt a lakásban. Ismerősőm, arra ébredt éjjel, mintha valaki az ágya szélére ült volna. Nos tudnék még mesélni ezen dolgokról, de nem lenne elég egy hét sem, hogy leírjam, de higyjétek el, aki azt írja, hogy tudatlanul, felelötlenül NE, azt nem véletlenül mondja, sajnos én a saját hibáimból tanultam. Szerencsére, nem torkolott tragédiába, sokkal, sokkal roszabbul is elsülhetett volna a dolog. Legyetek jók, és remélem a történetem, segít pár embernek, és megfontolja, hogy mit akar.

UI.: Az utolsó szeánsz óta, vannak, olyan furcsa érzéseim, hogy valamit látok és Deja'Vu, mintha ezt már láttam voltna valahol, ez elég gyakori, és olyan helyeken is előfordul ahol előtte soha nem jártam.

assdf

(assdf, 2009.06.29 22:06)

tom most nem ide tartozik de akinek van madárpókja brachypelma smithije az irjon mert nem tom mennyibe kerül aki tudja mennyibe kerül az irjon már ide vagy az emal címemre anakonda12@freemail.hu

Intés

(wooldy@citromail.hu, 2009.06.29 22:06)

ma találtam meg azt a blogot, gondoltam leírom a történetem.

Sziasztok!

Ezt a történetet inkább a felelősség tudat felszínre hozása érdekében, mint sem az eltántorításért írom.

Neki is kezdenék. A történet 2003ban kezdődik. Az akkori baráti körömmel (1-1 fiú lány pár, plussz 1 lány) elkezdtünk érdeklődni a szellemidézés iránt. Kicsit kutakodtunk mikor ráleltünk a poharas megoldásra. Nagy lelkesedéssel, egy este nekiálltunk öten. Először 1 "idegen" (tudtuk ki ö, mert környékbeli volt) szellemet próbáltunk megidézni, s nagy meglepetésre úgy tűnt sikerült, persze eleinte, mindenki tippelgetett, hogy vajon ki mozgatja a poharat. Aztán megkértük a szellemet, hogy ha tudja, és akarja is mondja el azokat a számokat, amikre gondoltunk, és elötte 1 papírra írtunk. Megtette! Ekkor kezdtük valójában átgondolni, hogy mit is csinálunk, de a kíváncsíság hajtott, így nem hagytuk abba. Közben egy közeli ismerősről kiderült, hogy a munkatársa jártas az efféle dolgokban és ellátott minket tanácsokkal, mint az később kiderült, nem kellően.

Később híre ment a dolognak a családban, majd a közvetlen lakókörnyezetünkben is, és jöttek a kíváncsiskodó emberek, erre az időre már rokonokat próbáltunk idézni, sikerrel.
mindig megmondtuk, hogy maximum "X" ember lehet melettünk, nem szeretjük a zsúfoltságot.
Közben elmesélem, hogy ebben a lakókörnyezetben élt egy férfi, aki állítása szerint "eladta a lelkét" (ebben senki sem hitt), de azt mesélte, hogy éjfélkor taposta a bibliát a tűz előtt és a sátánt kérte, hogy segítse jobbá tenni az életét, tudni illik elhagyta a családja, és a házát is elveszítette.
Aztán hirtelen milliókhoz jutott, majd miután elverte agyvérzéssel kórházba szállították, és azóta egy Szociális otthonban "pihen". De (!) kanyarodjuk vissza az eredeti történethez.

Volt egy este mikor kicsit ittas állapotban voltam, mikor nekiálltunk a szeánsznak, egy ismerősőm rokonát, egy 9 éves kisfiút idéztünk meg, látszólag jól érezte magát (azóta kételkedek benn, hogy tényleg ő volt ott), mert nem akart elmenni, hirtelen felindulásból beszóltam neki: TÜNÉS!
Viszzakérdezett: mit mondtál?, s elindult felém a pohár, majd hirtelen eltűnt, s teljesen más stílusban kezdett kommunikálni, mint az pár percel később kiderült, azért, mert a nagyapám volt, aki védeni próbált, és elküldte, és akit egészen addig nem sikerült megidézni, pedig ekorra már majd' egy hónapja szeánszoltunk rendszeresen.

Folyt. köv. a következő kommentben.

assdf

(assdf, 2009.06.29 21:53)

bocs nem harakszom én voltam bunkó

bocs:/

(assdfnek, 2009.06.29 20:22)

Heló. Bocsi. Kicsit bunkó voltam :/
De azért nem kéne bántani szegényt!
Tényleg bocs, remélem nincs harag :)
De sztem ezzel zárjuk is le, nem Michael Jackson oldal ez :(, hanem szellemes :)
ennyit akartam. :)

Huginak

(Sanyika, 2009.06.29 14:56)

Hugi biztos csak a macskád mászkált azon a parkettán, a tv azért kapcsolt be mert idözitett bekapcsoláson volt,és azért nem tudtál át fordulni mert gerinc problémáid vannak,és azért érzed a nyomást a torkodon mert tul sokat szoptál

Mia

(Wtf, 2009.06.29 14:52)

Csá véletlen megidéztem chuck norris ük apáját és megakar eröszakolni mit tegyek ?

assdf

(assdf, 2009.06.29 10:46)

amugy csak kicsit hülyültem én is sajnálom azt az embert .(akit érzékenyen érintett a doligBOCS)

assdfnek! :@

(..., 2009.06.29 00:20)

1: csak úgy zárójelbe teszem hogy egy szellemidézős oldalon vagy, és sztem alap h tudd, AKI MEGHALT AZT CSAK 3 HÓNAP MULVA LEHET MEGIDÉZNI!
2: le lehet róla szálni, majd ha te eléred azt amit ő, akkor talán...beleszólhacc -.-"
ennyit akartam!:@
remélem fogtad...

Huginak

(Eni, 2009.06.28 22:20)

Szia! Ez nagyon durva!!!! Nem kellet volna megcsinálni a tükröset!!!
FIGYELEM !!! Aki megcsinálja a tükröset az a halálba fut!!! A lelkedet elveszi a sátán!!!!!

egyetértek

(Eni, 2009.06.28 22:17)

Egyetértek Fannival !!!
Aki nem hisz a szellemekben,az keressen másik oldalt,ne itt írkáljon,mert nincs értelme.
Legalábbis engem senki nem tud arra rávenni,h ne higgyek a szellemekben!!

krekike19@freemail.hu

(HuGi, 2009.06.28 20:27)

Én csak annyit szeretnék mondani,hogy addig nem nagyon hittem az ilyen dolgokban amíg a mamám meg nem halt.Azóta érzem a jelenlétét szó szerint,amikor lefekszem,valamikor nem is tudok át fordulni a másik oldalamra,mert tök olyan,mintha ott lenne,és mellettem aludna,tudom,hogy ez hülyeségnek hangzik,de így van!És ez még csak a kezdet volt,aztán jött a tv is,amikor ki akartam kapcsolni a távirányítóval,akkor fél,vagy egy perc múlva bekapcsolt a tv,MAGÁTÓL!azt hittem az elején,hogy én képzelgek(a halálától ért sokk miatt)de rájöttem,hogy nem!A parketta is nyikorgott este,és éreztem a simogatását is!a hideg futkosott a hátamon! és rájöttem,hogy ő az,az egyik este megcsináltam ezt a tükrös módszert,és egy rémes izé képét láttam a tükörben,akkor olyan dolog következett,mit még álmomban sem képzeltem volna!A mamám arcát is láttam benne egy pillanatra,de kihunyt a gyertya fénye,és hangos zajokat is hallottam,mintha sikítások lettek volna,mire vissza gyújtottam a gyertyát,addigra csak a másik ilyesztő szellem tükörképét láttam,de mintha ridegen rám mosolygott volnaolyan "sátániasan"és körülötte tiszta vér lett minden!!!!de én őrült erre hátra fordultam,és tényleg láttam azt a szellemet!tök olyan volt mintha,mintha valakit megöltek volna a szobámban,és utána felkapcsoltam a villanyt,minden eltűnt! De azóta nem érzem a mamám simogatását,ott létét...stb.Azóta valami nagyon különös dolgokat hallok,hallom a sikolyokat,a haláli kacagását,és néha egy kés pengéjét is érzem a torkomon,ami reggelre nyomot is hagy rajtam! Ha valaki tud akkor légysziiiiii HELP ME!!!!!!!!!!!!!

assdf

(assdf, 2009.06.28 20:02)

idézzük meg majköl dzsekszont xdxdxd (azért sajnálom)

valakivalaki39

(beni, 2009.06.28 14:59)

nagyon faxa

Sydney

(Ausszi, 2009.06.27 20:25)

Ha valaki úgy tart kapcsolatot a szellemvilággal, hogy elhunyt szeretteire gondolva felidézi az emlékeket és esetleg kéri a segítségüket, az természetes. Ők szeretnek minket és ha esetleg nagyon ritkán jelt is adnak, ez segítő szándék. A szellemvilággal bármely más kapcsolat keresése felelőtlenség, mert beláthatatlan következményei is lehetnek, esetleg skizofrénia,egyébb mentális betegségek stb. Segítségre számítani pedig nem lehet, mert eleve hülyének néznek. Szóval csak óvatosan, nehogy mást találjunk mint amit keresünk.

jkhhhhhgghg

(jhhztzt, 2009.06.27 18:18)

A harmadik hozzászólásban egyet értek!

horvát u. 9

(kodezgvffj fddfrd, 2009.06.27 18:16)

Ez egy kicsit félelmetes!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »