Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemek

2008.01.28

A szellemek köztünk élnek,csak kevesen láthatjuk őket.Nézetek bele a bal tenyeretekbe,es ha találtok 3szögre hasonlito csikokat akkor nyert ügyetek van,mert ez aszt jellentené,h képesek vagytok komunikálni a szellem világal.Bisztosak lehetek benne,h szellemek vannak,halottatok a fantom stopos asszonyrol?A történet 1981 ben történt,Franciaországban.Egy autos meglátott a semmiböl megjelleni egy asszonyt aki stopolt,megált és felvette.A nő egy veszéjes kanyarnál elkiabálta magát,h vigyázon a sofőr mert ha nem hajt ovatosan akkár az életébe is kerülhet.A sofőr lelasitott es mire a hátsó ülésre nézet a különleges asszony eltünt.

 

Ez csak egy történet amin elgondolkodhatunk,de még számtalan van amit nem is ismerünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

3szög

(emci, 2009.08.15 22:45)Nekem M van . Akor is láttom stb.
Hinni kell , érreztetni kell hiszel, akarás stb.
"hisszek szellemekben" mondanni kell meg érzik nem komolyen, hittetlen vagy.

angyal

(emci, 2009.08.15 22:34)


Idézésban sok probléma merrölhet, el küldésben.
Vagy ott marad, és nem lesz nyugot álmod, azon lákosnál van meg történt ezzek.
Eltört pohár, az enyira nem fontos, el küldés negyon fontos.
Ha ott morad, nem lesz nyugot álmod.
Pl konyhában, a hol ruhák vannak... Agressziv szellemek vannak boldogtalanok, leggtöbb dolgot ezzek csinnálnek. Konyhábban disznoolt hagynak, vagy egészlakásban.

Elöször idéz ,ismerd meg agyalod, tarcs vele kapcsolatott, lásd ki az. Van kumus angyal is , de ök lebukhato, nem jot akarnak, vagy más kép reagolnak, igazi angyalod kérdezed minden válaszra válaszol, ö szokot követni téged, látt mindent.
Ha ismered angyalodat nagyon jo. Mert nagyon sok dologban tudd segitteni,Pl szelem nem akar vissza menni... vagy beléd költözik, segitennek, el küldik.

Koppo szellem nem rossz teremtvény, picit idegesitö.

Idésel meglehet kérdezni, mi a baj, el mondja.

Ismerösömnél koppogo szellem volt. Meg idéztük meg kérdeztem sok mindent. Kiderült szomjan haltmeg.:( MIndig kiraktak egy pohár vizet, reggelre meg eltünt
viz pohárbol 4 napig ki rakták, 5-6 nap nem itta meg,
el ment, nyugalmat talált, vagy szomjas volt. Ilyem van.

Van olyan is egy hazban egyik téglája, tégla gyárto nem tudta, egy hallot hamuja volt benne ugy keverték nem tudták.

Aki meg vette az a téglát nem tudta föl épült haz, meg jelent hamu gazdája, koppogo szelem.
Jo ideig nem tudták , és fogadtak egy papot, uttanna idézesel meg tudták. Szellem mérges volt. El mondták ök sem tudták, el nézéskértek. Szellem megjelent, csak ugy sírt.
Azzota is ott van látják stb, védi családot, éreztetti biztonságot.
Sok ilyet tudok mondanni.

idézés

(emce, 2009.08.15 21:47)

Üdv.

El olvastam miket írtattok. Aki szellemet akar idézni bármikor tuddo reggel 7töl este 23ig. 23orakor probáljátok visza küldeni szellemet,"haza".Ha picit macerás akor meg kell idézni agyalodat, beszélni kell vele,hogy küldje vissza azt.Soha nem szabad égesi sérölt, vagy ennél nagyobb traumás szellemet idézni, vagy gyilkos....érentése nagyon rossz , ö érrent meg.Meg nem ilyennek beszélgetni kell. Kérdez meg mondja ki pl "szeretlek" ö is mondja uttána, vagy bármi szot észre vehetö jo , vagy nem. Rossz nem az fegja mindani "szeretlek" ha nem "cerelek,keretlek..." valami hibba van. Jo hibbátlan mondja. Korlátlan az ember idézésben. Ha pohár el törik nem jo. Nem köttelezö pohár használat. Hittetlent embert meg érzik, nem jönn elö stb, valaki nem komolyen vesszi, ism röhög nevet... TYertya használat jo, fehér, fénye nem számit, nem is kell el fujni. biztos gondolkoztok 23kor miért kell vége lenni. 00.00ora éjfél uj nap, éjfél uttán 666, sátán ...ideje regg 6ig nap felkell meg villágitja napot. "Sötétség 6orája" .
Nekem nincs három szögem , nekem M van ugyan ugy láttam szelemeket, érzem, álmomban szoktam velük beszélni, sok dolgot mutatnik. Meg meg érzem vesszéjben vagyok, elöre meg láttom, vagy ismerös kocsijában szolok picit lassaban stb, tilos szolnom miért.szelemek vannak , yutube néztem hires stár dolgot szellemét :).
Kérdezetek nyugodtán válaszolok.
üdv

szellemek

(emce, 2009.08.15 21:46)

jo éstét.

hamburger16@gmail.com

(Marci, 2009.08.10 10:47)

Juhééééééé benne vagyok abban a 2%-ban :D
vegyetek fel msn-re: hamburger16@gmail.com

heczjazmin@freemail.hu

(Cham, 2009.08.09 15:19)

Cham:nekem nem 3 szög alakú de még is láttam szellemet és ő már megfogott.
Szony(egy bnő):már megbocsáss de az emberek 98%-ának 3szöges keze van!!! egy kis tudomány kérdése az egész, okoskám...

adrika1993@citromail.hu

(Olga, 2009.08.06 10:27)

Mi az a Darakna?????

....

(Kérdés, 2009.08.04 23:24)

Darakna Darakna Darakna Darakna Darakna Darakna Darakna DaraknaDarakna Darakna Darakna DaraknaDarakna Darakna Darakna DaraknaDarakna Darakna Darakna DaraknaDarakna Darakna Darakna Darakna mond valakínek ez a név valamit ?

adrika1993@citromail.hu2

(Olga, 2009.07.30 14:40)

A tükrös dolog igaz,de nem szellemet láttok magatok mögött,hanem azt tudjátok meg ezzel,hogy hogyan néztek majd ki öreg korotokban.HA valaki nem látja meg ezt a homályos arcot a tükörben nagy valószínüséggel még fiatal korában távozni fog az élők sorából.

Csenger híd utca.2

(Szabó Kitti (Emma,), 2009.07.29 13:05)

Még régebben ara ébredtem egy élszaka hogy valakii bennt járkált a szobában és....leült az ágyam mellé ...
A tesom szerint csak álmodtam!!!!!!
Másnap éjszaka a tesom fennt wolt és lehetett halanii ahogy valakii kinyitja az ajtót!!!!!!

Csenger híd utca.2

(Szabó Kitti (Emma,), 2009.07.29 13:02)

Sziasztok!!!!!
NEEM HISZEK A SZELLEMEKBEN!!!!!!!!

Segítség

(HITMAN, 2009.07.27 13:15)

Megnéztem a tenyeremet és azt találtam hogy kivéve a hüvejk ujjamat minden ujjam párnáján van háromszog alakú rovátka határozottan látszik. Tudna valaki segíteni hogy mit jelenthet ez?

Egy megtörtént eset

(HITMAN, 2009.07.27 13:00)

Nagyábol 10 éves voltam és volt egy nagyon szép skótjuhász kutyám ugy hívták hogy athos még apám nevezte el így.lényeg az hogy már nagyon öreg volt és elég sokat betegeskedett és egy szombat reggelre már elment közűlűnk.(ott volt egy kosara amiben aludtt alépcső mellett a nappaliban mellette a tányérja és akertben temettemel csináltam egy kis sírhantot neki és lényeg az hogy én neveltem fel egész köjök kora úta és nagyon húséges jószág volt mitöbb barát egy életre)ezután egész héten csak anyám meg én voltam otthon és este mág a kutya tányérjában volt száraztáp egyszercsak éjel furcsa zajokra ébredtem fel. szoltam anyámnak de azt hitte hogy csak hújéskedek vele mondtam neki hogy hallgassa meg azajokat amik lentról jonnek ó nagyon megijedt szinte pánikba esett és azt mondta hogy még csak véletlen se próbáljak lemmenni de énle mntem megnézni hogy mi lehet az ojan hang volt mintha nyüszített volnavalami(valaki de hasolított athos hangjára)nagyon félelmetaes volt es ahogy mentem le alépcsőn a nyüszítés abba maradt amikor leértem láttam hogy a kutyakaja eltűnt aztán vissza mentem aludni. követkevő nap ismét raktam tányérjába száraztápot és ez így ment még egy hátig azóta hiszek a szellemekben és az érdekes az hogyahogy meghalt rá 1hétre hagyta abba a (visszajárást) a mai napig nem tudom hogy miért.
köszi hogy elolvastátok.

ÉLŐ volt! a közvetítés.....

(Eaucio, 2009.07.18 21:23)

http://www.youtube.com/watch?v=wfiWFJkpiR0

www.alienangels.hu

(Nayah, 2009.07.17 15:31)

Mielőtt valami butaságot csinálnátok, írjatok: nayah@wicca.hu címre. :)

Akit érdekel, tartok tanfolyamot is.

...

(kese, 2009.07.13 22:54)

Nos a macskák hangja haláluk után rettentően hat. Van aki éltükbe is úgy tartja hogy a rossz megtestesítői mert a leggonoszabb lények és a leg vérszomjasabbak a világon.
Őszintén megmondom nem irigyellek a macskás storyd miatt.

fghzjh

(giag, 2009.07.10 10:58)

én nagyon félek

megmagyarázhatatlan

(Eaucio, 2009.06.23 23:38)

sziasztok!
Sajnos az emberek többsége nem képes el hinni csak azt
amit tapasztalt rengeteg történet van én csak 2 dolgot tudok veletek meg osztani az egyik 16 éves voltam amikor ez a történet meg született
nem szeretném az egészet el mondani mert az idő igényes lenne lényeg: 16 éves voltam amikor az anyukám meg halt szív rohamba és hát mint minden ember szerettem szeretem is halála után 2 nappal
valami érdekes hangot halottam nem is igazán az ő hangja volt de valami hasonló és hát össze szedtem minden bátorságomat(szükség volt rá) meg néztem mi volt az és hát életem legnagyobb félelme tört rám
valami féle alak jelent meg velem szembe nem tudom le írni hogy mi is volt az de azt tudom hogy anyukám hangjára mentem ki hát ez lenne az én történetem
nem kérem hogy el higgyétek azt mint amit irtam de ez meg történt esett
annyit kérek hogy ezen nem kel nevetni meg semmi
gondoltam meg osztom ezt másokkal is
( Szellemek igen is léteznek )

2 nos hát a jól ismert macskát történetek
nekem is van egy volt egy nagyon szép perzsa macskám
ő is valami féle rákba halt meg és hát a lényeg hogy halála után halottam a nyávogását 3 teljes napig este
11 és hajnali 2 között és hát ez is meg történt dolog
ezzel csak azt akartam mondani hogy az állat szellemek is vannak csak azok valahogy sokkal félelmetesebb hangot adnak ki

ennyi lenne sajnos azt tudom mondani hogy ez mind meg történt velem.

Hozzáértöktöl tanácsot

(Fanni96, 2009.06.19 18:44)

3an avgyunk lány testvérek és minden családtag szerint ez boszorkányság :) megnéztem a tenyerem van benne nyilvánvalo 3szög a hugomnak is de megnéztem a körülöttem lévökét is és nekik nincs .. kicsit ijesztönek tartom

minerva

(within, 2009.06.13 21:56)

hogy lehetne itt kérdezni az oldal üzemeltetöjétöl,esetleg v mi email cime?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »