Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemek

2008.01.28

A szellemek köztünk élnek,csak kevesen láthatjuk őket.Nézetek bele a bal tenyeretekbe,es ha találtok 3szögre hasonlito csikokat akkor nyert ügyetek van,mert ez aszt jellentené,h képesek vagytok komunikálni a szellem világal.Bisztosak lehetek benne,h szellemek vannak,halottatok a fantom stopos asszonyrol?A történet 1981 ben történt,Franciaországban.Egy autos meglátott a semmiböl megjelleni egy asszonyt aki stopolt,megált és felvette.A nő egy veszéjes kanyarnál elkiabálta magát,h vigyázon a sofőr mert ha nem hajt ovatosan akkár az életébe is kerülhet.A sofőr lelasitott es mire a hátsó ülésre nézet a különleges asszony eltünt.

 

Ez csak egy történet amin elgondolkodhatunk,de még számtalan van amit nem is ismerünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

perbenyik 295 virag utca

(kendi bianka és vivien, 2009.01.24 13:00)

mink elsob nem hitunk de mar hiszunk

...

(Lucika, 2009.01.11 12:07)

Hali!
Amúgy én még nem idéztem szellemet, mert picit tartok tőle, de a neten találtam a tanácsokat, itt és egy másik oldalon, de azt itt nem írom meg, mert az reklám és én se szeretném, a az én oldalamon, más oldi reklámja lenne
Ui.:az az oldal nem jobb mint ez, de tt más tippek vannak!

Válasz Infernonak

(Lucika, 2009.01.05 17:29)

Szia!
Szívesen.
Amikor befejezttétek, köszönjetek el és mondjátok, kedvesen, hogy máskor is jöjjön el.így asszem el kell mennie, de én még nem próbáltam!

help

(Inferno, 2009.01.05 16:02)

ja és még ez, ha megidézünk 1 szellemet azt vissza is kell küldeni..hogyan tegyem :

köszi

(Inferno, 2009.01.05 15:58)

köszi a segítségedet lucika

Válasz kiegészítve

(Lucika, 2009.01.05 14:07)

Hello!
Inferno:a vége nem igaz sztem de vigyázz!Ezt egy másik oldiról másoltam és nem tom, beválik-e?

Válaszok

(Lucika, 2009.01.05 14:05)

Inferno:Üljetek le 3an, legyen teljes a sötétség, köztetek három gyertya világítson, jelezve, hogy jót akartok. Legyen a gyertya minél világosabb és egyszínű. NE ÉGESSETEK FÜSTÖLŐT!!! Tegyetek középre egy képet a megidézendő személyről, nézzétek, addig, amíg nem kell pislognotok. Ekkor csukjátok le a szemeteket, és koncentráljatok arra a képre. Várjatok, amíg valamelyikőtök hangot vagy érintést nem észlel. Ha elalszik a gyertya, az is jel. Ilyenkor nyissátok fel a szemeteket, fújjátok el a gyertyákat, és ha jól ment minden, beszéljetek a visszatért lélekkel. Halkan, és óvatosan. Ne mozogjatok közben. Mikor végeztetek, köszönjétek meg neki, mondjátok kedvesen hogy térjen vissza. Ezután kapcsoljatok villanyt. FIGYELEM!!! A SZELLEMIDÉZÉS CSAK NAGYON INDOKOLT ESETBEN AJÁNLOTT, KÜLÖNBEN, HA NEM SIKERÜL VISSZAKÜLDENI, AKÁR AZ ÉLETÜNKKEL IS FIZETHETÜNK!!!!!!!!

Móni:Nem tudom ,próbáld ki, lehet, mert én csak egy 3szöget látok, idézz szellemet, akkor kiderül!

nem hiszem el

(Móni, 2009.01.04 18:34)

Hát én a bal kezemen rengeteg háromszöget véltem felfedezni.
9-10 biztos van ralyta kisebb-nagyobb háromszögek.
Ezek szerint fogékony vagyok rá??
Kérlek válaszoljatok!!!!

Lucikának

(Inferno, 2009.01.04 16:02)

Ahogy látom Lucika te az ilyen szellemes dolgokba otthon vagy lenne 1 kérdésem:a ha szellemet idézünk 3-an mik a követelmények ?

Válasz...

(Lucika, 2009.01.04 15:28)

Nem tudom, az én nézeteim szerint a szellemekről(a nézet az a kép amit kialakít mindenki egy láthatatlan valamiről, valakiről.)NEM.
A szellemek sztem láthatatlanok és egyben átlátszóak is.

ez igaz ?

(Inferno, 2009.01.04 13:40)

a szellemeket komolyan érzékeli a mozgásérzékelős légfrissítő,

Lucikának

(Inferno, 2009.01.04 13:26)

háááát képeket,vidiket történeteket olvastam meg a haverom jártas az ilyen dolgokba ezért mondott egy pár történetet ami vele is megesett...

Miket?

(Lucika, 2009.01.04 12:59)

Szia!
Szellemet kell idézned, hogy fel tudd venni velük a kapcsolatot!
Mit mutatott a haverod?

Szalkszentmárton

(Inferno, 2009.01.04 11:41)

császtok én nem nagyon hittem a szellemekben.De az eggyik haverom mutatott/mondott olyan dolgokat hogy mostmár hiszek benne és nekem is van egy 3 szög féleség a kezemen kb:2 centis hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a szelemekkel ?

Válasz

(Lucika, 2009.01.03 09:48)

Szia!
Én itt leírom, hogy lehet(én még nem próbáltam, nem tom, beválik-e.)elhunyt személlyel beszélni:
Ezt asszem hárman kell csinálni...Éjfélkor üljetek körbe, alkossatok egy kis kört.Vegyetek elő 3 gyertyát- az azt képviseli, hogy jó szándékkal vagytok.A 3 gyertyával is alkossatok egy kis kört a Ti körötökön belül!Szóval ahogy ti egy kis kört alkottok, azon belül legyenek a gyertyák(a gyertyák lehetőleg egyszínűek legyenek!)Tegyetek a két kör közepébe egy képet arról a személyről(elhunytról.)akinek a szellemét meg szeretnétek idézni.SEMMI ESETBEN SE ÉGESSETEK FÜSTÖLŐT!Koncentráljatok a képre, amíg nem kell pislogni majd ha már pislogni kell, hinyjátok be a szemeteket és ne mocorogjatok!Addig, amíg valamelyikőtök érintést, mozgást vagy valamit nem érez...Az is jel, ha a gyertya elalszik!Akkor nyissátok ki a szemeteket és tudtok beszélgetni a szellemmel.Miután megbeszéltétek vele, amit akartok, köszönjétek meg, hogy eljött és udvariasan köszönjeteke l, esetleg mondjátok, hogy jöjjön máskor is, majd kapcsoljátok fel a lámpát!
Ezt is ott olvastam ahonnan a fenti sz9öveget kiírtam, de nem tom, hogy igaz - e:
A szellemidézés csak nagyin indokolt esetben tegyétek, kül az életetekkel is fizethettek(sztem ez nem igaz)

hape7@freemal.hu

(atis, 2008.12.31 19:16)

Mondjon mindenki azt amit akar, én hiszek ebben!
Sőt nagyon szeretnék egy elhunyt személlyel beszélni.
Ha tud ebben segíteni a fent megadott email-címre kérem írjon!
Köszi!

kezem!

(Lucika, 2008.12.16 20:11)

nekem a kezemen van egy héromszögféleség, igaz az egyik vonala halvány, de ott van...

hangok....

(Vérten ibolya, 2008.12.16 09:39)

sziasztok nem tom hogy ti hogy vagytok vele de én mikor kimegyek a fürdőszobába és pl:énekelek mindig abbahagyom mert hangokat hallok mint már azt az előbbi szövegben említettem a mamám meghalt és nem is olyan rég... de olyan érzés mintha itt lenne velem pl:este 22:00-kor kimentem inni és a konyhában van tükör és magátol kinyilt a szakrény ajtó láttem a tükörbe és hirtelen eldölt a szekrény rám igaz túl éltem kicsi karcolásokkal és még mndig azt hajtom magamban hogy nem félek nem félek .....
pl:egyszer anno mikor meghalt a dédi mama akkor ugyan ez volt csak akkor élt a mamám és kinyilt a szekrény ajtó és leesett a tányér és összetört azon a napon teleholdvolt és találtam egy könyvet aminek az első oldalában az volt irva hogy:VÉRTEN IBOLYA HALOTT ..... nagyon megijettem és szoltam anyának mikor bevittem a szobába nem votl ott semmi azóta ezek kísértenek és haallom a hogyan mama járkál a házban és itt van velem-...............:S:S:S:S:S

szentes

(Vérten ibolya, 2008.12.16 09:31)

szia én megnéztem a tenyerem és ott volt a 3szög ... :o csodálkoztam nekem 2008.09.04-én meghalt a mamám azóta ott látom minden nap az arcom előtt .. amikor kimegyek a konyhába(ott fetrengett halála előtt és habzotta szája ).. tehát mikor kimegyek mindeg olyan mintha csak belétürülném a lábam .. és szeretném megidézni hogy elmondja miért és hogy halt meg mert még az orvosok sem tudjhák de én nem vok olyan bátor hogy aamit leirtál kipróbáljam ezért a segítségedet kérem mit tegyek???????????sürgősen!!köszi

leteznek szellemek..

(bella, 2008.11.19 12:01)

en komunikalok veluk eleg gyakran es segitenek nekem..ha valamire nagyon kivancsi vagyok toluk megtudom..az elejen meg feltem..ejjeleket nem aludtam de most egy nagyon termesztes dolog az eletemben..


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »