Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kisértetek

pic

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bernimacsek13@citromail.hu

(boszycicák, 2009.07.01 18:28)

Jó az oldal!!Érdekes a szöveg amit a szellemidézésröl irtál de mit láttál a tükörbe?

ez még fontos az ez alatt lévőhöz nézve

(Honeybaba :), 2009.02.17 22:01)

jah és még valami ne legyen se sötét a szobába vagy aholvagytok de ne is túl világos ha van redőny akkor egy félig húzzátok le az ablakon és az elég h lássatok is és ne is legyen tl világos :) Sok sikert még egyszer mondom : LEGYETEK ÓVATOSAK HA MÉG NEM IDÉZTETEK AZÉRT EZ NEM GYEREK JÁTÉK :):):)

Én így szoktam idézni tesómmal :)

(Honeybaba :), 2009.02.17 21:58)

Egy fa asztal kell és ne legyen benne fém! Kell egy halott író könyve mind 1 mijen petőfinek is jó egy könyve amibe az ő költeményei vannak ez csak egy plda volt. Egy szál fehér gyertya aminek égnie kell mert az erősíti őket viszont a rosz szellemeket távolabb tartja. üljetek le az asztal köré ha ketten vagytok célszerű egymással szembe ülnötök. Ne legyen az asztalon semmi csak a kezetek de ne támaszkodjatok rá csak éphh legyen rajta a saját két kezetek a hüvelykujatoknál rjen össze és a szembeülővel pedig a kisujatok érjenek össze de ne engedjétek el semmi képp csak ha sikerrel jártatok majd akkor ha engedi a szellem v szellemek. Az asztal könnyen mozogjon h és ne legyen túl nehéz mert nem bírják el! két felé tud majd csak billenni. Gondoljatok erősen egy valakire akit megszeretnétek idézni és beszlgessetek róla h mijen jó volt amikor még élt és szép emlékeket idézzetek magatokban elő vele kapcsolatban és egy idő után megfog mozdulni az asztal billegni fog akkor van az h van ott valaki. Akkor haggyátok abba a beszélgetst és velük kezdjetek el beszélni de egyszerre csak egy beszljen! Első mondtad hozzájuk: Köszöntünk köreinkben nekünk álltalában ijenkor koppant eggyet ők evvel köszönnek vagy nem csinálnak semmi! 2. Kérdezd meg h férfi vagy nő ha nő eggyet koppancson ha férfi kettőt. 3. Ismerős vagy hozzá tartozó? Ha ismerős eggyet koppincs ha hozzá tartozó kettőt. 4. Jó vagy rosz szellem vagy ha jó eggyet ha rosz kettőt koppincs. 5. Ha már biztosak vagytok benne h biztos az eakire gondoltok kérdezzetek rá ha az akkor mondjátok neki h ha igen akkor kettőt koppincson ha nem akkor eggyet velük így tudtok kommunikálni vagy irattatok velük de az már nehezebb az annyi h megkérdezitek h írhatok e velük ha igen akkor koppintanak a megszokott igen koppannással és mondjátok h ok akkor most fogjátok meg a papirt , füzetet és tollat vagy filcet. könnyű legyen h tudjon mozogni amit nem te fogsz irányítani!!!! Neked annyi a dolgod h csak támasztok a mutatóujaddal és a hüvelykujaddal de ne te irányísd érezd h ott van nagyon sok idő mire sikerül iratni velük mert nehéz érezni tudom nekem 10-15 akalom után sikerült írom egy két szót most már naggyából megy de nehéz :) Majd ráreztek :) Idővel. Vigyázat a jövőbe soha ne kérdezzetek ha ők mondják akkor halgassátok meg de csak a jelenbe és a múltba szabad kérdezni!!!!!! és végül a köszönésnél ugyan úgy össze teszitek a kezeteket és elköszöntök az illetőtől akivel beszéltetek ha elköszöntetek akkor 3 szor kérdezzetek rá h ha van itt valaki akkor mozgassa meg az asztalt ezt ismételjétek 3 szor és h ha nem mozdul az asztal akkor mondjátok ki azt h: jó akkor most felbontjuk a kört és evvel vége is az idézésnek!! Sok sikert de legyetek nagyon óvatosak!!!!!!!!!

RAJONGÓK!

(Lucika, 2009.02.09 15:44)

Kérlek írjátok meg, milyen módszerrel idéztetek, mert én és a barátnőm szeretnénk kipróbálni!Kérlek válaszoljatok minél hamarabb!!!!!!!!!!

Félelmetes

(Rajongók, 2009.02.02 11:18)

Nagyon komolyak a képek mert félek a szellemektől!
Mind a ketten már idéztünk,és láttunk is 1 jó párat.Arról nem is beszélve,hogy brszéltünk velük és segítettünk nekik.

ciki

(Lucika, 2009.01.11 12:03)

Ja, és alég fura neved van kaka!
LOL

...

(Lucika, 2009.01.11 12:03)

uhhh...fura, hogy azthiszed, szellemek nem léteznek erre itt vagy egy szellemes oldalon, mikor én azt hittem nincsenek, nem is érdekelt, ciki....
Ui:Szellemek léteznek!:@

kaka

(kaka, 2009.01.10 19:39)

ezeket valaki kifigurázta mert szellemek nem léteznek

...

(Lucika, 2009.01.05 14:12)

Hali, az első kép mit ábrázol, esetleg egy olyan szellemet aki ilyen jól látható?!Nekem a 2. a 3. és talán a 4. is hihető!

igaz

(egyhivő, 2008.11.01 13:13)

az 5.-ik kép is igaz...egy ajtót csuk be amit senki más nem tudott...

karesz920@citromail.hu

(karesz, 2008.05.03 13:18)

királyak a képek de a szellemeket hogy kaptad le?

....

(ADMIN, 2008.03.27 08:39)

IGEN A MÁSODIK IGAZI ÉS A 3.IS IGAZI,MIND A KÉTKÉPNEK VAN TÖRTÉNETE A 3.KÁPEN EGY HALOT SZERZETES JELENIK MEG.NEM CSAK EGY ÁRNYÉK FIGYELD MEG ALAPOSAN A KÉPET.IGEN VAN NEMSIKÁRA BŐVÜL A KÉPTÁR.

a képek

(dorcs...a, 2008.03.23 20:04)

a második kép lehert valodi mert az első
számitogépes,a 3. csak egy árnyék bárki érnyéka lehet,
a 4. vörös festék kéznyomatok.Folytasam?
van igazi képed mint a második????????????????????
????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????